Nàstic

El Nàstic ensopega al camp d’un Llorca ja descendit

2a divisió A. El conjunt grana, inoperant en atac, s’ha vist sorprès per un gol de Dani Ojeda (49’) i després no ha sabut reaccionar

LLORCA 1 NÀSTIC 0

LLORCA:Torgnascioli; Pina, Antonio López, Fran Cruz, Pomares, Carlos Peña; Nando (Tropi, 77’), Gomelt (Apeh, 64’), Javi Muñoz, Noguera; Dani Ojeda (Fede Vega, 95’).NÀSTIC:Dimitrievski; Kakabadze, Xavi Molina, Arzo, Abraham; Juan Muñiz (Omar Pedromo, 64’), Sergio Tejera, Fali (Javi Márquez, 84’), Tete Morente; Álvaro Vázquez i Maikel Mesa (Manu Barreiro, 58’).GOLS:1-0 (49’) Dani Ojeda.ÀRBITRE:Varón Aceitón (col·legi balear).T.G.:als locals Pomares, Antonio López, Apeh i Javi Muñoz; i als visitants Abraham, Sergio Tejera i Xavi Molina.T.V.:al visitant Álvaro Vázquez (93’), directa.PÚBLIC:2.125 espectadors.

El Nàstic tenia aquest vespre una senyora oportunitat per deixar la salvació embastada però no l’ha aprofitat i haurà de treballar de valent els pròxims partits si vol evitar patiments. El conjunt de Nano Rivas, inoperant en atac, ha perdut en la seva visita al camp d’un Llorca ja descendit, que ha fet una bona segona part i ha sorprès els grana amb un gol de Dani Ojeda.

En el primer temps han passat ben poques coses. L’ambient a l’Artés Carrasco, un cop s’havia confirmat el descens del Llorca a segona B, ha estat molt fred i això ha transcendit en el joc dels dos equips. Els de casa, voluntariosos, s’han defensat amb rigor, mentre que el Nàstic ho ha intentat un pèl més, però sense arribar a imposar el seu joc. Això sí, les úniques dues ocasions que s’han vist han estat del conjunt tarragoní. En el minut 13, Maikel Mesa ha resolt una bona jugada personal amb un xut ajustat al pal i, en el 42, Tete Morente s’ha plantat sol davant el porter local però ha conduït massa la pilota i l’oportunitat ha acabat en no res.

Després de la represa, el Llorca, alliberat de qualsevol pressió, ha decidit anar a buscar el partit i no ha trigat a encetar el marcador. Ho ha fet en el minut 49, quan Dani Ojeda ha caçat el refús d’un xut de Javi Muñoz i ha superat a Dimitrevski. Aquest gol ha donat encara més força al quadre blanc-i-blau, que ha tingut un parell d’ocasions boníssimes per ampliar la diferència. El mateix Ojeda ha enviat una canonada al travesser (54’) i, després, Nando ha obligat a Dimitrievski a lluir-se (62’). Del Nàstic, ben poques notícies. Els de casa s’han defensat bé i més enllà d’alguns xuts forçats, l’equip grana no ha arribat amb perill real a la porteria de Torgnascioli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)