Territorial

La reacció, dels rivals

1a catalana. En la segona volta, el Lloret s’ha enfonsat en la classificació, mentre que equips que ocupaven la zona de descens han estat capaços de millorar les seves xifres i sortir de les brases

Queden quatre jornades en la primera catalana i, si bé en la zona alta està tot força decidit amb la Grama i el Manresa imposant la seva fortalesa, en la zona baixa la lluita per eludir el descens es preveu interessant i dramàtica a parts iguals. La segona volta ha estat marcada per la reacció d’equips que al gener ocupaven llocs de descens, com per exemple el Júpiter, que en el segon tram de lliga s’ha convertit en el cinquè millor equip i ha sumat 21 punts que li han permès agafar aire fora del descens. El Sant Cugat, amb 18 punts en 13 partits, també ha aconseguit deixar enrere el penúltim lloc de la taula.

Encallats

A l’altra cara de la moneda hi trobem el Lloret. Els de la Selva van tancar la primera volta en la setena posició i amb 25 punts miraven amb optimisme el tram decisiu del curs. L’encallada pel que fa a bons resultats, però, ha estat molt important, i amb només set punts en tretze partits i la reacció dels rivals de la zona de descens, el conjunt lloretenc es troba ara, a poques jornades del final, amb l’aigua al coll en les últimes posicions.

El Banyoles, per la seva banda, va sumar 17 punts en les primeres 17 jornades de competició i ara, a quatre partits del final, en suma quinze. Els d’Adam Fontes tenen a l’abast millorar la primera part de la temporada, però potser no serà suficient per continuar en la categoria. La pedra a la sabata dels banyolins en aquest segon tram del curs ha estat el rendiment a casa: a l’estadi Miquel Coromina només hi han sumat tres punts de 18 de possibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)