Reus

Lekic comandarà l’atac del Reus una temporada més

2a divisió A. El punta serbi, màxim golejador roig-i-negre aquest curs, signarà avui la renovació fins al juny del 2019 amb opció a un any més

Des que va pujar a segona divisió, el Reus ha tingut un problema força recurrent: li ha costat Déu i ajuda marcar gols. Val a dir, això sí, que aquesta temporada ha trobat un futbolista que ha solucionat parcialment aquesta mancança, el davanter serbi Dejan Lekic. El club n’ha pres nota i ha mogut fitxa. Així, ahir mateix va anunciar la seva renovació per una temporada amb una altra d’opcional, un acord que s’escenificarà aquest migdia.

El punta de 32 anys va recalar al club del Baix Camp l’estiu passat després de fer una temporada irregular al Mallorca. Aquest curs, però, està oferint bones actuacions i s’ha convertit en un jugador molt important per a Aritz López Garai. Així, Lekic ja és el màxim golejador de l’equip amb vuit dianes, una xifra que millora les set que va fer la temporada passada a Palma. El serbi, de fet, ha estat especialment inspirat darrerament. I és que cinc dels vuit gols que ha marcat els ha fet els últims dos mesos i mig. Tot plegat, sense arribar a tenir una continuïtat completa, ja que ha disputat 25 partits de lliga i només ha estat titular en tretze ocasions.

Un cop la salvació està ja gairebé lligada, el club del Baix Camp està posant fil a l’agulla amb vista a la configuració del projecte de la temporada que ve. La de Lekic, en tot cas, no és la primera renovació que el Reus tanca aquesta temporada, ja que el mes de novembre passat l’entitat es va assegurar la continuïtat d’un home clau en el projecte, el central Jesús Olmo, que va prolongar el seu contracte fins al juny del 2019. La direcció esportiva roig-i-negra, en tot cas, encara té força feina a fer, ja que, si bé alguns pilars tenen contracte a mitjà o llarg termini –és el cas d’Edgar Badia–, hi ha una bona part de la plantilla que acaba el seu vincle enguany.

NOU REFERENT

El serbi, que ha fet gols clau, és el pitxitxi de l’equip roig-i-negre amb vuit dianes

EN ESTAT DE GRÀCIA

Ha estat inspirat especialment els últims dos mesos i mig, en què ha fet cinc dianes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)