3a divisió FEF

López Garai es perdrà els pròxims dos partits

Operació cardiovascular. El tècnic roig-i-negre tenia programada una intervenció al cor des de principi de temporada

El tècnic del Reus, Aritz López Garai, no podrà dirigir els pròxims partits del seu equip, ja que demà serà intervingut quirúrgicament del cor i haurà d’estar apartat de la banqueta entre dues i tres setmanes. Així ho va informar ahir el club roig-i-negre en un comunicat, en què va precisar que aquesta operació –la reparació d’una vàlvula– ja estava programada des de principis de temporada. La intervenció la durà a terme a l’hospital Clínic de Barcelona l’equip del doctor especialista en cirurgia cardiovascular Daniel Pereda.

El termini de recuperació previst és d’un parell de setmanes, de manera que el club espera que el tècnic basc pugui tornar a asseure’s a la banqueta amb vista al partit de la jornada 40, en què el Reus visitarà el camp del Granada. Les pròximes dues jornades, en què el quadre del Baix Camp es desplaçarà al Miniestadi per enfrontar-se al Barça B i rebrà el Tenerife, el segon entrenador, Xavi Bartolo, serà l’encarregat de dur la batuta de l’equip. La fita dels roig-i-negres en aquest darrer tram de temporada, amb tot, és tancar la permanència com més aviat millor, un objectiu que ja està molt encarrilat, ja que caldria sumar dos punts dels 15 que hi ha en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)