3a divisió FEF

Amb un ull posat a Vilatenim

3a divisió. Més enllà de guanyar al Prat, el Palamós també estarà pendent del resultat del Granollers, amb qui lluita per la permanència, al camp del gran rival empordanès, el Figueres. La Unió pot tenir la clau per mantenir viu el degà

Si el Palamós fa la feina al Prat i hi guanya, el degà farà un pas important cap a la salvació i, més enllà del que faci el Granollers en el seu partit, s’assegurarà arribar viu a la darrera jornada de la competició. Però si els palamosins ensopeguen al Sagnier –els potablava esgoten les possibilitats d’entrar a la fase d’ascens–, la mirada s’haurà de traslladar cap a Vilatenim, on el Figueres rep el Granollers, que es juga continuar a tercera divisió amb el Palamós. Així, doncs, la rivalitat empordanesa pot viure aquest cap de setmana un nou capítol de rivalitat o d’acostament segons el que passi als respectius terrenys de joc.

Sempre amb la idea clara que és el Palamós qui té l’obligació de fer la feina i guanyar, entre els integrants de la plantilla figuerenca segur que hi haurà futbolistes amb passat en el degà que voldran donar un cop de mà al seu antic equip. Homes com Sergi Romero i Ritxi Mercader van disputar molt bones temporades a les files dels groc-i-blaus. En el cas de Mercader, de Palamós, va militar en el primer equip palamosí durant quatre temporades. D’una altra banda, tot i tenir-hi passat, hi ha altres futbolistes que per la sortida que van tenir del club o per la poca presència –Maik Molist va estar lesionat gairebé tot el curs– potser no viuran tan intensament la possibilitat d’ajudar el Palamós.

AMB PASSAT EN EL PALAMÓS
Ritxi Mercader
4 temporades
Aleix Feixas
1 temporada
Marc Bonaventura
1 temporada i mitja
Sergi Romero
2 temporades
Joan Pons
1 temporada
Maik Molist
1 temporada
Toni Cunill
1 temporada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)