Reus

Sense desviar-se del camí

Reus. El director esportiu roig-i-negre, Sergi Parés, confia a poder tancar la renovació de bona part de la plantilla perquè no vol anar al mercat, en què el seu equip té menys potencial

El camí del Reus en la segona divisió ha estat pacient però ferm. El conjunt roig-i-negre ha respectat sempre les bases de la temporada immediatament anterior i, casualment, ha complert els seus objectius. El full de ruta per a la propera és molt similar, escenificat primer amb la renovació de Dejan Lekic i després amb les paraules del director esportiu, Sergi Parés, confirmant aquesta tendència en la presentació de l’acord de continuïtat de l’ariet serbi.

L’ascens a segona A de clubs amb grans inversors estrangers i el descens de poderosos des de la primera divisió provoca que en el mapa econòmic de la categoria, el Reus quedi en un segon pla. “El mercat està molt inflacionat. Però nosaltres hem de seguir amb l’equilibri i la racionalitat que hem tingut fins ara. Volem anar cap amunt, però amb l’estructura que hem mantingut”, explicava Parés. El director esportiu considera que les bones actuacions que està fent l’equip en aquest tram final de temporada són una garantia que, amb aquest bloc, l’equip pugui fer un salt de qualitat el curs que ve i lluitar per un escenari millor que la salvació. “Busquem retenir els màxims jugadors possibles. Ells han de veure que això tira cap amunt. Si ens quedem amb l’estructura d’aquest any serà fantàstic. Sumant-hi algun petit retoc perquè, a més, ara la gent té ganes de venir a Reus. Si hem de jugar a la subhasta i anar a buscar cromos serem perdedors”, va sentenciar. Per això, el secretari tècnic va dir que durant els propers dies aniran sortint més notícies de més renovacions tot i que espera que l’equip no només assoleixi la permanència, sinó que continuï millorant en els últims partits per certificar la tendència.

LES REACCIONS

Hem de seguir amb l’equilibri i la racionalitat que hem tingut fins ara. Volem anar cap amunt, però amb l’estructura que hem mantingut
Busquem retenir els màxims jugadors possibles. Ells han de veure que això tira cap amunt
Sergi Parés
director esportiu del reus

L’operació de Garai va ser avançada per agenda

En la presentació de Dejan Lekic, en què l’ariet va afirmar que se sent estimat i agraït per la gent de Reus, també es va ampliar la informació sobre l’operació per posar-li una vàlvula al cor a què serà sotmès l’entrenador, López Garai, avui mateix i que el mantindrà quinze dies allunyat de les banquetes. “És una operació que se li havia de fer durant l’estiu, però que ha quedat avançada per problemes d’agenda del doctor que li farà”, va confirmar el president, Xavier Llastarri. “Se li va detectar la temporada passada quan va deixar de jugar, però no és un problema important, simplement és mecànic i no tindrà més complicació”, va dir Sergi Parés, que va agrair les mostres de suport a l’entrenador des que es va saber la notícia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)