3a divisió FEF

Aterratge completat

3a divisió. L’exdirector esportiu del Sabadell Javi Pérez s’uneix als exarlequinats Arean, Solivelles i Ezequiel en el projecte del Granollers

El Granollers ha fet un gir de 180 graus en el seu camí en la tercera divisió a la recerca d’estabilitat. La confirmació de l’arribada del grup inversor d’arrels xineses Nama Sports ha provocat un canvi radical en la gestió de l’entitat, que va viure un sotrac aquesta temporada amb l’arribada i la immediata marxa del grup inversor de Dinorah Santa Ana, exmàxima accionista del Sant Andreu i representant de jugadors.

Ahir es va completar el desembarcament dels càrrecs executius de Nama Sports amb l’anunci de l’arribada de l’última peça: la del director esportiu, Javi Pérez, que s’uneix al director general, Carlos Arean, amb un contracte per a les pròximes tres temporades. No és casualitat que tots dos coincidissin en el Sabadell, primer durant molts anys en el futbol de base i després fent-se càrrec del primer equip en la temporada posterior al descens a segona B, ni tampoc ho és que comparteixin destinació amb els tècnics del primer equip, José Solivelles i Miquel Ezequiel. Solivelles i Ezequiel van formar part del cos tècnic del Sabadell B que va pujar a la tercera divisió quan Pérez dirigia el futbol de base del Sabadell. De fet, els tècnics van ser promocionats al primer equip gràcies a la intervenció de Javi Pérez, tot i que quan l’entitat va decidir aquest moviment el director esportiu ja havia marxat per l’entrada d’un altre grup inversor i un altre màxim responsable esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)