3a divisió FEF

La Pobla, el més ben situat

3a divisió. Els tarragonins tenen la paella pel mànec en la lluita per ocupar el quart lloc. El Terrassa, el Prat, l’Europa i l’Ascó necessiten una ensopegada dels grana per assaltar la promoció

La pugna per veure qui ocuparà la quarta posició és la gran batalla que es dirimirà en aquestes últimes dues jornades, totes dues en horari unificat. A banda, el Sant Andreu i l’Hospitalet encara han de sentenciar la seva classificació per al play-off i decidir qui hi anirà com a segon classificat, mentre que el Granollers necessita un punt més que el Palamós per lligar la permanència i enviar el degà a primera catalana.

La Pobla de Mafumet, l’únic equip que depèn de si mateix per lligar la quarta posició, rebrà la visita del Castelldefels, que sense res en joc s’ha deixat anar les darreres jornades. “Les últimes setmanes hem jugat molt per sota del nostre nivell i volem millorar la imatge i aprofitar les oportunitats que ens queden per no ser setzens”, va dir el tècnic dels mariners, Miki Carrillo, que es vol assegurar que el seu equip no pugui baixar si es compleixen els pitjors pronòstics pel que fa als descensos compensats. Amb tot, el filial del Nàstic és qui tindrà la pressió ja que, en cas de victòria, el premi podria ser molt gran. Per començar, amb els tres punts, els grana descartarien de la lluita l’Europa i l’Ascó, així com el Prat si no guanya i el Terrassa si perd.

Tot el que no sigui una victòria de la Pobla, però, seria obrir de bat a bat la porta als perseguidors, que esperen amb delit una ensopegada seva. El Terrassa, per la seva banda, rebrà la visita del Cerdanyola, que, si el Castelldefels té la temporada ja gairebé enllestida, encara s’hi juga menys. El conjunt verd, però, va guanyar la darrera jornada i no jugarà amb la pressió dels egarencs, que saben que només els serveix el triomf. Guanyar i esperar; no li queda altra opció al Terrassa. Igual que al Prat, que rebrà la visita del Palamós, a l’Europa, que s’enfrontarà a un Vilafranca en ratxa, i a l’Ascó, que visita el Santboià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)