Nàstic

La victòria, el remei contra la mala maror

Nàstic. Després de la dolorosa derrota contra el descendit Llorca, els grana necessiten vèncer l’Osasuna per eixamplar la distància respecte del pou

Els canvis d’entrenador i els fitxatges d’hivern no han pogut impedir que el Nàstic arribi a la recta final de la temporada lluitant per no baixar. Ni, tampoc, per millorar l’ambient, especialment enrarit després de la dolorosa derrota al camp del Llorca, que va començar el duel descendit matemàticament. Per tot plegat, per eixamplar la distància respecte de les places de descens i per esvair la mala maror, el Nàstic necessita derrotar aquest migdia l’Osasuna. En cas de victòria, i després de les derrotes ahir del Còrdova i el Barça B, el pou quedaria a set punts.

“Volem demostrar que el que va passar a Llorca és un accident, un mal dia. Continuarem competint com ho havíem fet abans”, afirma el tècnic grana, Nano Rivas, que espera que l’afició els faci costat malgrat l’última derrota. Rivas recorda que en els tres anteriors partits al Nou Estadi –les victòries contra el Lugo (3-0) i el Valladolid (1-0) i l’empat contra el Numància (0-0)– el Nàstic va demostrar “personalitat i ganes de tirar la situació endavant”.

L’Osasuna arriba al duel en el pitjor moment de la temporada, ja que fa cinc partits que no guanya –la pitjor ratxa del curs– i s’ha complicat moltíssim la classificació per a la fase d’ascens. De fet, si avui no aconsegueix els tres punts i en funció de la resta de resultats, pot quedar-ne molt allunyat. “Estava cridat a estar en llocs d’ascens directe. Van fer una gran inversió en futbolistes i tenen tres o quatre dels millors davanters de la lliga. Arriben jugant-se la darrera carta per entrar al play-off,però ja hem demostrat contra equips semblants que estem totalment capacitats per a competir”, va explicar Nano Rivas. L’Osasuna té les baixes de tres futbolistes habitualment titulars, Clerc, Unai García i Fran Mérida, però té disponible tot l’arsenal ofensiu.

El Nàstic, per la seva banda, té les baixes de Julio Pleguezuelo, a punt de rebre l’alta després de recuperar-se de la lesió, i del sancionat Tejera, titular últimament al doble pivot. El més probable és que Javi Márquez ocupi el seu lloc al costat de Fali.

Estem en un moment en què per guanyar un partit hem de fer molt més que abans
Diego Martínez
entrenador de l’osasuna
Volem demostrar que el que va passar a Llorca és un accident. Mostrarem personalitat
Nano Rivas
entrenador del nàstic

Una porta per a un golejador històric

Valero Serer, que va disputar 328 partits i va marcar 181 gols amb la samarreta del Nàstic, és el primer exfutbolista grana que té una porta amb el seu nom al Nou Estadi, la número 7, que dona accés a la tribuna. El club grana va fer ahir la inauguració de la porta en honor “al millor jugador de la història del Nàstic”, segons el president, Josep Maria Andreu. La porta s’estrenarà en el partit d’avui, en què s’espera una bona entrada, amb presència d’aficionats navarresos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)