Reus

Xavi Bartolo

Tècnic del Reus

“Dediquem el triomf a Aritz”

Havent assolit, de manera virtual, el gran propòsit de la permanència, Xavi Bartolo es va recordar del primer entrenador del Reus, Aritz López Garai, intervingut divendres en una operació mecànica de cor i de la qual se’n va sortir. “Ha passat per una situació difícil i li volem dedicar la victòria”, va manifestar el segon entrenador, ahir al capdavant de l’equip.

El tècnic també va voler reivindicar el paper del seu equip en el matx. “Semblava que no ens jugàvem res però nosaltres, que som un equip petit i humil, volíem superar la fita dels cinquanta punts i ho hem aconseguit”, va celebrar el tècnic, que reconeix que l’equip està en “un moment d’eufòria”.

Respecte del partit, Bartolo va reconèixer que el Barça B havia sortit millor en el segon temps. “El primer temps ha estat nostre, hem sortit millors però en la segona meitat hem notat la seva empenta i una baixada física que ens ha afectat”.

EUFÒRIA

El tècnic va destacar que l’equip ha assolit la fita dels 50 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)