Barça B

Pimienta

Tècnic del Barça B

“Hem comès una errada i prou”

Javi García Pimienta no va voler carregar de més pressió els seus jugadors i va treure ferro a l’actuació del seu equip en el primer temps. “Des de la banqueta he vist un equip que ha anat a guanyar el partit. Hem comès una errada molt greu en el gol però ells no han tingut més ocasions”, va dir el tècnic, que creu que va merèixer guanyar el partit: “Sabíem que contra el Reus podíem patir perquè és un equip a qui li agrada tenir la pilota, però pràcticament no ens han fet ocasions i nosaltres en el segon temps n’hem tingut per poder obtenir alguna cosa positiva”, va afegir.

Només un miracle salvarà la categoria per al Barça B però García Pimienta hi creu: “És complicat, però jo en els dos partits que he estat a la banqueta he vist que hem pogut guanyar-los. L’actitud dels jugadors és bona, hi han posat ganes tant avui com amb l’Almeria i només ens falta el punt d’encert a les àrees per poder vèncer.”

ÉS POSSIBLE?

“És complicat, però els jugadors hi posen moltes ganes i futbol”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)