El Prat remunta un 0-2 i envia el Palamós al descens

Remuntada. Els potablava van entrar en el minut 80 perdent per dos gols de diferència i van acabar guanyant el partit amb una diana en l’afegit

prat 3 palamós 2

PRAT:Sergio, Joel Marín (Pau Darbra, 65’), Aitor Lario (Edu Esteban, 84’), Ricarte, Fede Bessone, Putxi, Padilla, Javi Lara (Pau Senent, 80’), Toni Larrosa, Poves i Ignacio.PALAMÓS:Quinti, Sergio, Cano, Lluc, Subi, Mamau, Isma (Raul, 80’), Caballero, Litus (Gamell, 86’), Henry i Nahuel (Uri Vila, 58’).GOLS:0-1 (33’) Henry. 0-2 (64’) Isma. 1-2 (82’) Padilla. 2-2 (87’) Ignacio. 3-2 (93’) Poves.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:als locals Fede i Toni Larrosa; als visitants Caballero, Sergio, Isma i Mamau.T.V.:Sergi Aguilar, del Prat, per doble groga quan era a la banqueta.

En una remuntada que ni el Prat ni el Palamós oblidaran en molt de temps, el destí del curs 2017/18 va escriure una pàgina decisiva al municipal del Sagnier. El Prat va remuntar un 0-2 a partir del minut 82 per mantenir encara possibilitats d’entrar en la promoció d’ascens, mentre que el Palamós va signar el descens a primera catalana de manera matemàtica.

L’arrencada va ser frenètica per als locals, amb dues pilotes a la fusta, de Larrosa, en una jugada rocambolesca, i de Javi Lara, en un lliure directe. Quinti també es va lluir frustrant dues ocasions pratenques. El Palamós, superat en el primer temps, aleshores va colpejar amb el gol de Henry, que va superar Sergio amb un xut col·locat. Després de la represa, els potablava van continuar inquietant Quinti, però, de nou, van ser els de la Costa Brava qui van tornar a marcar, aquest cop obra d’Èric aprofitant el refús en l’errada del penal de Henry. Al Prat li va costar reaccionar després del segon gol i fins i tot Caballero va perdonar un un contra un davant Sergio que hauria suposat la sentència. Perquè l’equip de Dólera va renéixer i va marcar tres gols en els últims deu minuts de partit: Padilla, des de dins de l’àrea, Ignacio, engaltant una pilota i Poves, amb el cap, van signar una remuntada èpica per al Prat i desgraciada per al Palamós.