3a divisió FEF

La Unió resisteix fins al minut 85

Salvats. El Granollers guanya al camp del Figueres amb un gol en el tram final i evita el descens condemnant el Palamós

figueres 0 granollers 1

FIGUERES:Aroca, Espuña, Sergi Romero, Cunill, Hostench, Ferran Grau (Èric Torres, 57’), Ritxi, Joan Pons, Gil Muntadas, Ferrón (Pimentel, 75’) i Aleix Feixas (Víctor Valverde, 75’).GRANOLLERS:Colchero, Barrera (Mur, 84’), Aitor, Fran, Víctor, Martí, Kilian, Riki, Samu, Joel (Albert, 88’) i Marc (Álvaro, 65’).GOLS:0-1 (85’) Samu.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:Als locals Ritxi, Ferran Grau i Pimentel, i als visitants Joel, Aitor, Jair, Álvaro i Kilian.

El Figueres no s’hi jugava res i el Granollers, la permanència. La diferència de tensió en aquests casos acostuma a ser decisiva i ahir no va ser diferent, perquè després d’insistir molt els vallesans van trobar, en el 85’, el gol que li va acabar donant la permanència per la derrota del Palamós.

El Figueres va començar el partit prou bé i va tenir una bona ocasió de Feixas que va sortir per sobre el travesser. A poc a poc, però, el Granollers va fer un pas endavant i va agafar el domini del partit arribant a l’àrea local amb relativa facilitat. Només la falta d’encert va fer que el descans arribés amb el 0-0 inicial. I és que Kilian i Víctor van tenir dues ocasions molt clares, però els seus xuts van sortir llepant el pal de la porteria d’Arcoca. Després de la represa, Joel i Álvaro, que va topar amb el travesser, van seguir buscant el gol pel Granollers, però qui el va trobar va ser Samu, ja en el 85’, després d’una molt bona jugada d’Aitor que es va desfer de dos defenses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)