Territorial

Un triomf que dona vida

1a catalana. El Banyoles guanya un partit vital contra el Mollet, un rival directe, amb dos gols en el primer quart d’hora de partit (2-0)

banyoles 2 mollet 0

BANYOLES:Bartrina, Gallardo, Amós Gasca, Moreno, Jam (Quimo, 48’), Jordi Sala (Adrià Casanova, 67’), Bena, Gispert (Turón, 74’), Viadé (Barceló, 74’), Toni Güell i Bastidas.MOLLET:Pol, Vílchez (Masip, 46’), Víctor Duran, Amante (Antonio, 27’), You, Albert, Velasco (Viale, 62’), Castro (David, 62’), Nil (Brian, 46’), Adama i Christian.GOLS:1-0 (14’) Bena. 2-0 (15’) Younoussa.ÀRBITRE:Picazo Hernández.T.G.:Als locals Quimo i Bastidas, i als visitants You, Antonio i Viale.

El Banyoles va aconseguir, ahir, una victòria importantíssima a casa contra el Mollet, un rival directe en la lluita per la permanència. Tot i que els tres punts donen vida, els banyolins encara no surten del descens, però empaten amb el Lloret, catorzè.

Els d’Adam Fontes van començar el partit amb una marxa més que el rival i acaparant totes les ocasions. En el primer quart d’hora, van arribar a sacar cinc córners fins que Bena en va aconseguir rematar un al fons de la xarxa per obrir el marcador i encarrilar el partit. Un minut després, va arribar el colofó al gran inici amb una centrada per Jam que un defensa visitant va desviar a la seva pròpia porteria.

Amb el marcador clarament en contra, el Mollet va començar a atacar més amb el cor que amb el cap i va donar oportunitats al Banyoles per sentenciar al contraatac, però el tercer gol que hagués matat el partit no va arribar. Després del descans, els visitants es van ordenar més, amb un 4-2-4 molt clar per penjar pilotes a l’àrea, però els locals van defensar-se molt bé i Bartrina només va intervenir en una ocasió per evitar el gol que hauria fet perillar una victòria que permet al Banyoles somiar quan queden tres jornades.