Nàstic

Mala peça al teler

Nàstic. L’equip tarragoní afronta els quatre últims partits amb la permanència per assegurar, l’ambient enrarit, el tercer entrenador de la temporada qüestionat i un calendari compromès

El Nàstic va perdre diumenge una gran oportunitat d’encarrilar la permanència i d’afrontar les últimes quatre jornades amb marge i certa tranquil·litat amb una victòria contra l’Osasuna. En comptes d’això, va fer un mal partit, amb una imatge pobra, va ser derrotat –la zona de descens es manté a quatre punts– i els nervis i la mala maror van envair el Nou Estadi, amb xiulets a l’interior i recriminacions i tensió a l’exterior, un cop acabat el partit. El tercer tècnic de la temporada, Nano Rivas, va quedar tocat –se la va jugar amb una revolució en l’alineació que no li va sortir bé– i ha perdut bona part del crèdit que tenia. La derrota en l’anterior partit, al camp del Llorca, que ja ha baixat, agreuja la situació. No és, sens dubte, la millor manera d’afrontar els quatre últims partits, en què els grana han de sumar uns quants punts per assegurar-se la permanència i en què el calendari, compromès, no ajuda.

D’entrada, el Nàstic tindrà diumenge una pressió màxima a Andalusia. El Sevilla Atlético ja és equip de segona B, però el precedent de Llorca recorda al Nàstic que aquesta circumstància no treu competitivitat a un equip, i encara menys a un filial, amb motivacions més enllà dels punts i la classificació per als seus joves futbolistes, motivats per fer el salt al primer equip. De fet, el filial sevillista ha aconseguit set punts en els tres últims partits al seu terreny de joc, amb les victòries contra el Barça B (3-1) i l’Alcorcón (1-0), i l’empat contra el Granada (0-0). El Nàstic i Nano Rivas se la jugaran a Sevilla, ja que la derrota podria costar el càrrec al tècnic i carregar l’equip de pressió per al següent partit, la visita d’un rival directe com la Cultural Leonesa, que ara té un punt més. I els dos últims partits del Nàstic són més que complicats ja que els rivals, l’Osca i el Rayo, s’estaran jugant l’ascens.

RIVAL DESCENDIT

L’equip i el tècnic se la jugaran en el partit ‘trampa’ de diumenge contra el Sevilla Atlético

MOLT EN JOC

Després, duels contra la Cultural, rival directe, i dos de dalt de tot, l’Osca i el Rayo

Un onze inicial poc consolidat

Els canvis en l’equip titular de diumenge demostren que Nano Rivas no té un bloc consolidat. Va resoldre la baixa per sanció de Tejera al doble pivot fent tornar Matilla tres mesos després, i al seu costat hi va situar Gaztañaga en lloc de Fali, titular habitual. A les bandes, Morente, intocable últimament, va ser substituït al descans per Omar i a l’esquerra Rivas va jugar amb el lateral Abraham més avançat. Jean Luc, Dumitru i Muñiz han desaparegut últimament. En punta, amb Álvaro Vázquez complint el primer dels dos partits de sanció, Barreiro va tornar a ser titular sis jornades després al costat d’Uche, que va jugar després de cinc partits en blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)