1a femenina

Amb marge de millora

1a divisió femenina. Amb la salvació certificada, l’Espanyol va tancar un curs molt més tranquil que el passat. Els pròxims dies, el club i el tècnic haurien de segellar la continuïtat un any més

“El que em sap més greu és que la posició actual [14a, la primera fora del descens, amb 29 punts] no es correspon amb la imatge que hem donat des de l’inici. Si algú que no segueix la lliga mira la classificació, podria arribar a pensar que és un desastre, però és que hauríem d’estar més amunt”, es defensa el tècnic de l’Espanyol, Joan Bacardit, en repassar el curs del seu equip, just la setmana després de confirmar una permanència matemàtica que ja semblava lligada fa temps.

Tot i això, Bacardit també es mostra crític amb un any que ha anat de més a menys. “Si hagués de posar-li una nota seria un 6,5. Les lesions ens han afectat molt i jo, com a entrenador inexpert de la categoria, he comès errors que no tornaria a fer”, diu el tècnic, que veu en la derrota contra el Madrid el punt d’inflexió de la temporada: “Guanyàvem 1-0 i, sense fer res, ens van capgirar el resultat en els últims deu minuts. Aquella derrota, després de perdre 4-0 contra el Barça, ens va matar.”

Preparant el futur

Tot i que encara no hi ha res confirmat, els pròxims dies s’hauria de segellar la continuïtat de Joan Bacardit per començar a tancar la plantilla del curs que ve. “Seguirem amb l’aposta per les jugadores joves que tant ens ha funcionat aquest any”, explica el preparador barceloní després que les incorporacions de fora no hagin aportat el salt qualitatiu esperat. “Fitxar futbolistes estrangeres és complicat. Les jugadores de la base ja coneixen el futbol espanyol perquè han mamat aquesta manera de jugar des de petites”, justifica.

“Aquest any crec que hem canviat la imatge de l’equip. Les jugadores han mostrat un gran compromís, però que ningú es pensi que estarem a dalt de cop. Es tracta d’anar fent petits canvis i anar millorant, i amb sort, l’any que ve acabar més a prop de la copa”, conclou.

LA FRASE

A la temporada li poso un 6,5. Hauríem d’estar més amunt, però no hem estat mai en descens
Joan Bacardit
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)