Territorial

La gala del futbol gironí ja té decidits els guanyadors

Futbol. Àlex Granell (Girona FC) i Melanie Serrano (Barça) han sigut els escollits com a millor jugador i jugadora de la demarcació. La gala es celebrarà el 25 de maig a Santa Coloma de Farners

La primera edició de la Gala del futbol gironí ja té decidits els seus guanyadors. En la última reunió del jurat s’han acabat de decidir les persones que seran premiades en la festa que se celebrarà el 25 de maig al vespre a Santa Coloma de Farners. Àlex Granell (Girona FC) i Melanie Serrano (Barça) han estat escollits millors jugador i jugadora de la demarcació, mentre el guardó a futbolista amb més projecció serà per Pere Pons (Girona) i Ariadna Rovirola. Pel que fa a l’assistent de Pep Guardiola al City, Domènec Torrent, serà reconegut com a millor entrenador. També hi haurà un reconeixement per a Xavier Aguilar Rodríguez, escollit millor àrbitre gironí. Per últim, el president del Girona i ex futbolista professional, Delfí Geli, serà la primera persona que rebrà el premi a Gironí d’Or.

En la gala també hi haurà un reconeixement a les moltes persones que formen el futbol gironí i, per posar-ho en valor, durant la gala es desvelarà els guanyadors del millor gol, la millor jugada i la millor aturada, en què hi participen diversos representants del futbol territorial de la demarcació tant en categoria masculina com femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)