Territorial

El Girona FC triomfa en la Gala del Futbol Gironí

Reconeixement. La primera Gala del Futbol Gironí, organitzada per la FCF, ja té guanyadors, i el club de Montilivi hi té un pes important després de la seva estrena en la màxima categoria

La primera Gala del Futbol Gironí ja té guanyadors, i en la temporada que el Girona FC s’ha estrenat en la màxima categoria del futbol estatal, el color blanc-i-vermell hi tindrà un paper ben destacat. De fet, en dues de les categories els premiats són futbolistes del club de Montilivi: el migcampista Àlex Granell ha estat escollit com a millor jugador de la demarcació, i el seu company de posició Pere Pons rebrà el guardó com a futbolista gironí amb més projecció. En l’apartat femení, la futbolista del Barça Melanie Serrano serà reconeguda com a la millor jugadora, i Ariadna Rovirola, del Santa Teresa de Badajoz, rebrà el premi a la futbolista amb més projecció. En la gala també hi haurà un reconeixement a Xavier Aguilar Rodríguez, assistent de la primera divisió i de competicions europees, que ha estat escollit com a millor àrbitre. Per acabar, l’assistent de Pep Guardiola en el Manchester City, Domènech Torrent, és l’escollit com a millor entrenador.

Els guanyadors han estat escollits per un jurat format per diversos representants dels mitjans de comunicació gironins i per membres de la FCF com el delegat a Girona, Jordi Bonet, i el directiu adjunt Víctor Güell. Els premis s’entregaran en una cerimònia que es farà el divendres 25 de maig al Mas Solà de Santa Coloma de Farners. A la gala, s’hi espera la presència dels guanyadors i també d’alguns nominats, i serà en el marc d’aquest acte quan es desvelaran els vencedors del concurs al millor gol, la millor jugada i la millor aturada del futbol gironí. Els federats han pogut escollir els vencedors a través d’una votació.

Delfí Geli, gironí d’or

Més enllà de les categories convencionals, en la Gala del Futbol Gironí també s’ha creat un premi per reconèixer la trajectòria d’una personalitat. Amb el nom de Gironí d’Or, en aquesta primera edició s’entregarà a Delfí Gelí, actual president del Girona FC. A banda de reconèixer la tasca com a màxim representant de l’equip blanc-i-vermell en el camí cap a la primera divisió i en la primera temporada a l’elit, amb el premi també es vol destacar la seva trajectòria com a futbolista professional. El de Salt va competir més d’una dècada en la màxima categoria del futbol estatal en equips com l’Albacete, l’Atlético de Madrid i l’Alavés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)