3a divisió FEF

El Palamós s’alia amb una acadèmia de l’Índia

3a divisió. El club palamosí presentarà avui un acord amb Perfect Football Academy que comportarà la creació d’un filial a quarta catalana

El Palamós presentarà avui a la sala de premsa de l’estadi Palamós-Costa Brava un acord de col·laboració amb l’acadèmia internacional de futbol Perfect Football Academy. L’entitat palamosina busca aliats per fomentar el futbol de base i injectar coneixements i actius per mirar de tornar el curs vinent a tercera, categoria que va perdre diumenge passat, la penúltima jornada –l’última és diumenge que ve.

L’acord entre les dues entitats comportarà la creació d’un equip filial del Palamós amb el patrocini de Perfect Football Academy, que competirà el curs 2018/19 en l’última categoria del futbol català, la quarta catalana.

En l’acte davant els mitjans de comunicació hi seran presents Shubham Garg, el director de Perfect Football a l’Índia; Òscar Riera, el director de l’acadèmia en el territori estatal, i el president del Palamós, Joan Pau Pérez.

Perfect Football Academy i el Palamós ja van tenir un primer contacte durant aquest curs 2017/18, i és que l’acadèmia va patrocinar el fixatge per al primer equip del futbolista indi Luv Kapoor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)