3a divisió FEF

Una aposta consistent

3a divisió. El president de l’Europa, Víctor Martínez, nega que la decisió de promocionar el tècnic del filial al primer equip sigui per motius econòmics. “El pressupost no es reduirà”, diu

Amb la temporada ja liquidada un cop perdudes les poques possibilitats de jugar la promoció d’ascens, l’Europa ja pensa en el curs que ve amb una decisió important ja presa de fa unes setmanes: l’entrenador del filial, David Vilajoana, serà qui dirigirà la nau del primer equip. “Creiem que és la filosofia que ha de seguir l’Europa; apostar per la gent de la casa”, explica el màxim mandatari escapulat, Víctor Martínez, convençut amb la seva decisió.

“Desmenteixo rotundament que el fet d’apostar pel tècnic del filial sigui per motius econòmics. El pressupost no es reduirà ni un cèntim i la intenció és renovar el màxim de jugadors possibles dels que interessin a l’entrenador”, afirma contundent Martínez davant les especulacions d’una reducció pressupostària. A partir d’aquí, però, el president escapulat es mostra prudent després d’un curs notable però un esglaó per sota dels grans de la categoria, entre els quals hi havia l’Europa dues temporades enrere. “Seria agosarat parlar de pujar a segona divisió B o jugar el play-off d’ascens, però la idea és intentar millorar la temporada actual, que ja ha estat prou bona”, hi afegeix. I la recepta sembla clara. “Segur que molts tindran ofertes, i si és així les intentarem igualar. Volem que segueixin els puntals de la plantilla actual, i a partir d’aquí completarem l’equip amb jugadors de la casa i algun fitxatge extern”, diu Martínez, conscient, però, que no serà gens senzill: “Si no podem retenir tots els jugadors, buscarem alternatives.”

LES FRASES

Desmenteixo rotundament que el fet d’apostar pel tècnic del filial sigui per motius econòmics. El pressupost no es reduirà ni un cèntim
Tenir el juvenil A a divisió d’honor afavoreix la promoció de jugadors joves al primer equip
Víctor Martínez
president de l’europa
Seria agosarat parlar de pujar a segona B i jugar la promoció, però la idea és intentar millorar la temporada actual

Un ascensor ideal per a la base

La temporada que ve l’Europa tindrà el primer equip a tercera, el filial a segona catalana i el juvenil A a divisió d’honor, una situació ideal en la idea que té el club de promocionar jugadors de la casa. “No es pot aconseguir d’un dia per l’altre, però l’objectiu final és que hi hagi sis o set futbolistes de la base al primer equip”, confessa el president escapulat, tot reconeixent que els resultats han arribat més d’hora del que s’esperaven. “Després dels canvis que vam fer en l’estructura del futbol formatiu enteníem que aquest any seria de transició, però ja s’han aconseguit fites molt importants; tenir el juvenil a la màxima categoria afavoreix molt la feina dels tècnics a l’hora de promocionar joves per al primer equip”, explica Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)