Nàstic

Un precedent per aprendre’n

Nàstic. Els grana, que demà visiten el Sevilla Atlético, que ja ha baixat, ja van perdre fa dues setmanes contra un altre equip de segona B, el Llorca. Normalitat contra la pressió és la recepta de Rivas

El Nàstic tindrà molta pressió demà a la ciutat esportiva del Sevilla. Està obligat a guanyar per trencar la mala dinàmica (només un punt en els quatre últims partits) i no acostar-se més a les places de descens, que ara té a quatre punts, i perquè juga al camp d’un dels dos equips que ja han consumat el descens a segona B, el Sevilla Atlético. Fa dues setmanes, a Llorca, als grana ja els va tocar jugar contra un equip amb el futur decidit –els murcians van saltar al camp pocs minuts després de confirmar-se el descens de categoria– i no els va anar gens bé, ja que van fer un mal partit i van perdre (1-0). “Espero que hàgim après la lliçó”, va dir ahir Nano Rivas, que durant la setmana ha intentat treure pressió als seus futbolistes. “Es tracta de normalitzar la situació, no pensar en els partits precedents ni en els que falten, ni tampoc en la classificació. Hem de pensar només en el partit contra el Sevilla Atlético”, afirma el tècnic grana, conscient que, després dels últims mals resultats, ell també té pressió perquè s’hi juga el crèdit. Rivas avisa que el filial andalús, amb molts jugadors joves amb ganes de reivindicar-se, no ho posarà gens fàcil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)