Barça B

El Barça B guanya a Gijón i manté viva l’esperança de salvar-se

2a divisió A. El conjunt blaugrana ha trencat una dinàmica de set derrotes imposant-se a l’Sporting, que ha neutralitzat dos cops l’avantatge dels de García Pimienta

sporting 2 barça b 3

SPORTING:Mariño; Calavera (Lora, 87’), Guitián, Barba, Canella; Álex Bergantiños, Sergio Álvarez; Carmona, Rubén García, Jony (Nano Mesa, 70’); i Michael Santos (Pablo Pérez, 83’).BARÇA B:Ortolá; Palencia, David Costas, Tarín, Cucurella; Aleñá, Christian Rivera, Ruiz de Galarreta; Carles Pérez (Sarsanedas, 78’), Marc Cardona (Cuenca, 94’) i Nahuel.GOLS:0-1 (12’) Aleñá. 1-1 (29’) Rubén García. 1-2 (36’) Marc Cardona. 2-2 (61’) Michael Santos. 2-3 (83’) Nahuel.ÀRBITRE:Prieto Iglesias (col·legi navarrès).T.G.:al local Barba; i als visitants David Costa, Cucurella, Aleñá i Marc Cardona.T.V.:al tècnic local, Rubén Baraja (80’); i al visitant Ruiz de Galarreta (92’).PÚBLIC:21.358 espectadors.

El Barça B manté vives les esperances de salvar-se després de trencar amb una victòria a Gijón la ratxa de set derrotes que portava. El conjunt de García Pimienta ha fet un senyor partit i, tot i que ha vist com l’Sporting neutralitzava dos cops un marcador a favor, s’ha acabat imposant gràcies a una diana en el tram final de Nahuel. La salvació, amb tot, cau ara a 3 punts, si bé encara han de jugar el Nàstic i l’Almeria.

De seguida ha quedat palès que els dos equips necessitaven la victòria per no dir adéu als seus objectius, i s’ha vist un partit molt entretingut. El Barça B no ha especulat i ha anat a buscar la porteria de Mariño des del minut u. Per la seva part, l’Sporting ha fet el mateix. De fet, Michael Santos ha avisat amb un xut al travesser en el minut 5. La resposta del filial blaugrana ha estat contundent. En la primera arribada dels de García Pimienta, Aleñá ha obert la llauna (12’). El mig maresmenc ha entrat sol a l’àrea i ha aprofitat una precisa assistència des del carril esquerre de Cucurella. Amb el 0-1 s’han vist bons minuts del Barça B, però l’Sporting és un senyor equip i ha aconseguit empatar en el 29, amb una canonada incontestable de Rubén García des de la frontal. Lluny d’enfonsar-se, els visitants han tornat a avançar-se set minuts després, amb un molt bon contraatac culminat per Marc Cardona. Després, els blaugrana han aguantat bé la pressió dels asturians i han sabut mantenir el marcador favorable fins al descans.

Després de la represa el Barça B ha avisat amb una gran ocasió de Marc Cardona que ha salvat Mariño. El filial blaugrana ha exhibit una gran imatge, però un cop més ha vist com l’Sporting neutralitzava el seu avantatge. Ha estat en el minut 61, quan un regal d’Ortolá en un servei de porteria ha acabat permetent a Michael Santos superar-lo amb un gran acció individual. Amb el 2-2 han arribat grans minuts de l’Sporting, però a mesura que el rellotge ha avançat el cansament s’ha notat entre els locals Ei el Barça B ho ha aprofitat. Ha estat en el 81, amb un xutàs de Nahel que ha entrat per l’esquadra. L’extrem argentí ha fet un 2-3 que és or, ja que ha permès al filial blaugrana assegurar tres punts clau.