Nàstic

Un únic signe permès

Nàstic. Després de quatre jornades sense guanyar ni marcar (1 punt de 12), els grana estan obligats a derrotar el descendit Sevilla Atlético si no volen continuar complicant-se la vida

Posar fi a quatre jornades sense guanyar ni marcar, mantenir a distància o escapar-se de les places de descens, recuperar crèdit per a Nano Rivas, millorar l’ambient de l’entorn, no deixar-se sorprendre per un equip descendit, la dificultat de les tres jornades restants... Són moltes les raons per considerar que la victòria és l’únic signe permès per al Nàstic en la visita aquesta tarda a la ciutat esportiva del Sevilla. Els grana han perdut l’últim mes una bona oportunitat d’enllestir la permanència, ja que només han aconseguit un punt de dotze possibles, i ara se la juguen en el tram final. Després de visitar el Sevilla Atlético, el Nàstic rebrà la Cultural Leonesa en un duel directe i jugarà els dos últims partits contra els actuals dos primers classificats, l’Osca i el Rayo.

Nano Rivas veu el seu equip conscienciat amb la importància del duel i espera que la pressió no els afecti. Durant la setmana ha volgut abstreure els jugadors dels partits precedents i dels futurs i de la classificació per tal que afrontin el d’avui com un partit més, però que s’ha de guanyar, això sí.

El Sevilla Atlético va consumar fa dues setmanes un descens que feia temps que s’intuïa, ja que de seguida es van enfonsar en la zona de descens. Per al filial andalús, però, la classificació no és l’única motivació de la competició, ja que els seus futbolistes joves sempre busquen reivindicar-se, valguin el que valguin els punts en joc. “No tenen pressió i voldran demostrar tot el futbol que tenen”, avisa Nano Rivas. De fet, últimament el Sevilla Atlético ha protagonitzat resultats inesperats, com en els dos anteriors partits com a local, amb la victòria contra l’Alcorcón i l’empat contra el Granada, i el triomf a Saragossa.

LA PRÈVIA

Ells no tenen pressió i voldran demostrar tot el futbol que tenen. Però nosaltres els hem de superar en il·lusió i ganes
Nano Rivas
entrenador del nàstic
Aquest partit és una altra bona oportunitat per continuar competint, ja que ens enfrontem a un equip que s’hi juga moltes coses
Luis García Tevenet
entrenador del sevilla at.

Els dubtes en l’alineació de Nano Rivas

Nano Rivas va fer la setmana passada, en el partit contra l’Osasuna al Nou Estadi (0-2), una alineació amb alguna sorpresa, com ara la presència de Matilla, que feia tres mesos que no jugava, i Gaztañaga, en el lloc de Fali, en el doble pivot. Avui Fali és baixa i Sergio Tejera torna després d’una lesió, de manera que caldrà veure si Rivas repeteix la parella i ho introdueix Tejera. El tècnic grana, que no va donar cap pista divendres sobre l’alineació, podria tornar a jugar amb dos puntes, Uche i Barreiro. En la convocatòria d’ahir, Rivas hi va incloure dinou jugadors –Pleguezuelo, lesionat últimament, serà probablement el descartat– entre els quals no hi havia Omar Perdomo, Muñiz, Jean Luc ni Djetei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)