Adeu a tercera amb una nova derrota

Punt final. El Palamós, ja descendit, va enllaçar la tercera derrota contra l’Hospitalet en l’últim partit de lliga

PALAMÓS 0 l’HOSPITALET 2

PALAMÓS:Quinti, Sergio García, Cano, Lluc Banús (Pajares, 80’), Subi, Mamau, Litus, Caballero, Kike Sánchez (Botxi, 61’), Henry i Medina (Luv Kapoor, 85’).L’HOSPITALET:Sergi, Reynoso, Savall, David, Eudald (Vélez, 55’), Oscar (Manzi, 63’), Ripoll (Jose Canario, 71’), Losada, Cristian Gómez, Dani i Agi.GOLS:0-1 (57’) Losada. 0-2 (90’) Jose Canario.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:als locals Caballero, Sergio García i Mamau; i als visitants Oscar.T.V.:Cap.

El Palamós, descendit des de la setmana passada, es va acomiadar de la tercera divisió amb una nova derrota, la tercera seguida, aquesta vegada a casa contra l’Hospitalet (0-2), que amb el triomf acaba tercer –el Sant Andreu també va guanyar– i disputarà la fase d’ascens a segona B. La primera part es va jugar sota una intensa pluja i va tenir ben poca història, i és que els dos equips van tenir molts problemes per crear ocasions clares –el més destacable va ser un xut de Caballero que va fer lluir-se el porter visitant.

En la segona part l’Hospitalet va despertar, amb l’expalamosí Agi Dembelley com el jugador més participatiu, i va marcar el 0-1 ben aviat amb una rematada de cap de Losada (57’). Ja a les acaballes els visitants van fer el definitiu 0-2 mitjançant un xut ajustat de Jose Canario que va entrar després de tocar el pal.

Acabo content pel treball i l’esforç de la plantilla i el cos tècnic, però evidentment emprenyat per haver perdut la categoria