Nàstic

Ridícul i una altra destitució

Nàstic. El Sevilla Atlético, descendit i ple de juvenils, infligeix als grana una derrota humiliant que suposa el comiat de Nano Rivas i deixa l’equip sense marge d’error els tres últims partits

SEVILLA AT. 1 NÀSTIC 0

SEVILLA ATLÉTICO:Juan Soriano; Carmona, Chacartegui, Javi Vázquez, Cristian González; Fede San Emeterio, Mena (Genaro, 78’), Viedma (Lara, 65’); Diego García (Yan Eteki, 68’), Cantalapiedra i Pozo.NÀSTIC:Dimitrievski; Kakabadze (Tete Morente, 60’), Suzuki (Manu Barreiro, 73’), Xavi Molina, Abraham, Javi Jiménez; Gaztañaga, Sergio Tejera (Matilla, 81’); Dumitru, Maikel Mesa i Uche.GOLS:1-0 (66’) Lara.ÀRBITRE:Areces Franco.T.G.:Al visitant Matilla.PÚBLIC:731 espectadors.

Era impossible saber quin dels dos equips s’hi jugava la vida i quin disputava un partit de tràmit un cop consumat el descens de categoria. El Nàstic, sense ànima, sense actitud, va perdre de manera incomprensible i imperdonable al camp del Sevilla Atlético, que va fer bo el gol de Lara en un excel·lent contracop (66’). La derrota va suposar la destitució de Nano Rivas, la tercera de la temporada a la banqueta grana, i deixa l’equip, que només ha aconseguit un punt en els cinc últims partits, sense marge d’error per a les tres darreres jornades, ja que la resta de resultats no van acompanyar. Si el Barça B va guanyar dissabte al camp del tercer, l’Sporting, el Còrdova també va vèncer ahir al terreny de joc d’un altre dels equips de dalt de tot, el Rayo Vallecano, de manera que les places de descens es queden a un sol punt dels tarragonins, que, a més, tenen un calendari molt compromès. Dissabte afronten una final al Nou Estadi contra un rival directe com la Cultural Leonesa, que té dos punts més, i després juguen contra els dos primers, l’Osca i el Rayo.

Nano Rivas, que la temporada passada va dirigir els tres últims partits de lliga, els que van donar la permanència al Nàstic amb tres victòries, es quedarà sense comandar el conjunt grana en els tres últims de l’actual campanya. Si en la derrota contra l’Osasuna ja va sorprendre amb l’alineació per la inclusió d’algun futbolista amb poc rodatge, ahir va tornar a fer-ho, situant una defensa de tres centrals –César Arzo es va lesionar en l’escalfament i finalment van ser Molina, Suzuki i Abraham els que van ocupar l’eix de la defensa– que no li va donar fruit, ja que l’equip va estar excessivament partit i els dos laterals, Kakabadze i Javi Jiménez, no van tenir la profunditat esperada.

L’entrenador pot tenir part de culpa i sempre és el que paga els plats trencats, però els jugadors no van estar, ni de bon tros, a l’altura del que l’equip s’hi jugava. No van ser capaços d’imposar el ritme, de posar-hi agressivitat, de fer valer la major experiència, i van anar gairebé sempre a remolc d’un Sevilla Atlético ple de juvenils, amb més il·lusió malgrat no jugar-s’hi res i que es va endur la victòria gràcies a un golàs, un contracop conduït a la perfecció per Pozo, que va fer una assistència d’esperó que Lara va fer bona amb un xut ajustat. Les arribades a les àrees van ser repartides en la primera meitat –Dumitru va topar amb el pal en la millor acció ofensiva dels grana (40’)–, però en la segona van ser més clares les oportunitats dels andalusos i més desesperades les dels catalans, que, després dels canvis de Nano Rivas, van acabar amb una gran acumulació de jugadors ofensius. Només Maikel Mesa, amb un cop de cap molt clar a centrada de Tete Morente que va desviar el porter Soriano (80’), va estar a prop d’evitar el ridícul.

Estem en la merda, afectats i fotuts, però no ens podem rendir i hem de continuar
Abraham Minero
jugador del nàstic
No tinc explicació. És insostenible i cal solucionar-ho. Ens hem posat en un gran problema
Xavi Molina
Capità del nàstic

ELS VESTIDORS

Venim d’unes quantes setmanes en què no trobem el rendiment que la categoria demana. Falta contundència a les dues àrees
Em sento capacitat per continuar-ho intentant, però entenc que la ratxa no és bona
Nano Rivas
entrenador del nàstic

Les places de descens, a un sol punt

El Nàstic s’ha quedat sense marge d’error i els nervis estan a flor de pell. La zona de descens és a un sol punt i, més preocupant, la dinàmica és negativa i la dels equips que hi ha per sota, el Còrdova i el Barça B, positiva. Després del partit d’ahir, a la ciutat esportiva del Sevilla, es van viure converses i reunions improvisades amb el president, Josep Maria Andreu; el director esportiu, Emilio Viqueira, i el director general, Lluís Fàbregas, per decidir les accions a emprendre. En principi, avui es comunicarà la destitució de Nano Rivas i quin serà el quart tècnic del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)