Nàstic

El Nàstic destitueix Nano Rivas després de perdre a Sevilla

2a divisió A. El quart entrenador grana de la temporada es coneixerà avui

El Nàstic ha comunicat aquesta nit la destitució del tècnic, Nano Rivas, després de l’humiliant derrota d’aquesta tarda al camp del descendit Sevilla Atlético (1-0), la quarta en cinc jornades i que deixa l’equip grana només un punt per sobre de la zona de descens. El club tarragoní comunicarà demà qui serà el quart tècnic del Nàstic aquesta temporada. Lluís Carreras i Antonio Rodríguez ja van córrer anteriorment la mateixa sort que Rivas.

Han estat quinze els partits dirigits per Nano Rivas (4 victòries, 3 empats i 8 derrotes), que es quedarà sense dirigir el Nàstic les tres últimes jornades. Precisament, el curs passat va ser el tècnic d’urgència per als tres últims partits, en els quals els grana van aconseguir la permanència gràcies a tres victòries. Al Nàstic li queda jugar contra la Cultural, rival directe, i els dos primers classificats, l’Osca i el Rayo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)