Territorial

El Banyoles treu el cap i respira

1a catalana. Els del Pla de l’Estany han encadenat dos triomfs que els permeten sortir del descens en un moment clau del curs. Els banyolins tenen un punt de marge respecte a la zona perillosa però depenen d’ells mateixos per salvar-se

A dues jornades d’acabar la temporada, el Banyoles ja ha millorat en la segona volta els registres que va aconseguir en la primera. Si en els primers 17 partits va sumar 17 punts, ara, quan n’ha disputat quinze, ja n’acumula 21. La millora de rendiment dels d’Adam Fontes en el segon tram del curs permet als del Pla de l’Estany arribar ben vius a la lluita final per la permanència. De fet, el triomf de diumenge contra el Sant Joan Montcada els situa en un escenari poc conegut fins ara al vestidor blanc-i-blau: estan fora del descens i depenen d’ells mateixos per mantenir-se a primera catalana.

El Banyoles va caure en els llocs de descens en la jornada 9 i a partir d’aquest moment va encadenar fins a 21 jornades ocupant la zona més fosca de la classificació. La línia ascendent va tenir una primera recompensa en la jornada 28, quan els banyolins van treure el cap del perill. Una setmana després, però, van caure de nou a les brases. Ara, amb només dos partits per jugar, la plantilla que dirigeix Adam Fontes respira des de la tretzena posició. El marge amb el descens és curt, el calendari complicat –contra el Can Vidalet (tercer) i el Manresa (segon)–, però en la balança els jugadors blanc-i-blaus intentaran fer-hi pesar més les bones sensacions i la millora en el joc i en l’efectivitat que han mostrat últimament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)