3a divisió FEF

El projecte per tornar a tercera, sense Pitu Batlle

3a divisió. El president del Palamós, Joan Pau Pérez, va anunciar ahir que el tècnic no continuarà i que la setmana que ve se sabrà el relleu

El Palamós no compta amb Pitu Batlle i el seu cos tècnic per continuar dirigint el primer equip, tal com ja han comunicat al mateix tècnic, i ja té avançats diversos contactes per a la contractació d’un nou entrenador per a la nova etapa a primera catalana. El president del club, Joan Pau Pérez, ho va explicar ahir en declaracions al programa Taula esportiva, de Ràdio Palamós, i va argumentar aquesta decisió dient que “el gran error d’aquesta temporada va ser apostar per un entrenador sense experiència en la categoria”, referint-se a Vicenç Fernández, fins aleshores entrenador del juvenil A. El president palamosí ho té clar: “Vam cometre un error que no pensem repetir.” Aquesta nit es tancarà la temporada amb un sopar de la plantilla.

La setmana que ve el club té previst presentar el nou entrenador i immediatament començar les converses per negociar renovacions, donar baixes i anunciar fitxatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)