3a divisió FEF

Més canvis en l’estructura de l’Europa

3a divisió. Després de no renovar Joan Esteva, el secretari tècnic Fernando Núñez se’n va. El tècnic Vilajoana n’assumirà les funcions

L’Europa és l’equip que més es mou en el mercat aquests dies posteriors a l’acabament de la lliga. Però no només pel que fa a altes i baixes en la seva plantilla, perquè el club ha anunciat que no continuen Raíllo, Tena i David Jiménez, amb ofertes més sucoses que la del club gracienc, ni tampoc Canelada, Pluvins i Prat, per decisió del club. També en el seu organigrama: el secretari tècnic, Fernando Núñez, deixa el seu lloc per motius personals.

D’aquesta manera, tota l’estructura del primer equip canvia d’un any per l’altre després que el club decidís no renovar l’entrenador, Joan Esteva –que va acabar dimitint per aquesta mateixa circumstància quatre jornades abans d’acabar la lliga–, per donar-li les regnes del primer equip a David Vilajoana el curs vinent. Precisament, a banda de dirigir-la, l’extècnic del filial també serà l’encarregat de confeccionar la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)