3a divisió FEF

El centenari comença per la porta gran

3a divisió. El Figueres posarà en marxa dimarts amb el partit contra el Girona una temporada festiva plena d’actes

La temporada 2018/19 serà molt especial a Figueres. La Unió, fundada el 1919, celebra el seu centenari i ahir va presentar el calendari d’actes en un acte conjunt amb l’Ajuntament de Figueres –hi van ser presents l’alcaldessa, Marta Felip; el regidor d’Esports, Jordi Masquef; el president de la Diputació, Pere Vila; el president sortint del Figueres, José Antonio Revilla, i l’entrant, Narcís Bardolet. El plat fort serà la visita del Girona a Vilatenim en el partit amistós de dimarts que ve (20.15 h), que servirà per arrencar l’any festiu, però la Comissió del Centenari de la Unió, creada fa un any i presidida per Carles Lloveras, ha preparat una agenda plena d’actes. A banda dels actes habituals de cada temporada, com ara el sopar de cloenda de curs, la presentació del futbol de base o la quina de Nadal, el Figueres celebrarà un concert dedicat als socis entre el juny i el juliol –data per determinar–, una festa popular oberta a tota la ciutat a l’octubre, una exposició històrica del gener a l’abril, jornades de debats i conferències al febrer i un torneig de veterans al març. L’acte final del centenari de la Unió se celebrarà el 13 d’abril del 2019 al Teatre Jardí de Figueres.

Entrades a la venda

El club figuerenc va anunciar també que les entrades per al partit de dimarts que ve a Vilatenim contra el Girona ja es poden comprar de manera anticipada dilluns a les oficines del club –de 17 h a 20 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)