3a divisió FEF

L’Espanyol B vol ser pacient en el primer assalt

Sense presses. L’objectiu de l’equip és contenir tota l’energia afrontant l’eliminatòria com un sol partit de 180 minuts que s’acabarà resolent a casa

De qualitat n’hi ha de sobres. Segurament molta més que el rival. Però en una eliminatòria d’ascens compten moltes altres coses i l’Espanyol B n’és conscient. Tota la rauxa i les ganes que té el campió del grup català, ja des de fa moltes jornades, s’abocaran avui al Multiusos de San Lázaro en el primer assalt de l’eliminatòria de campions de la promoció d’ascens. Qui resulti vencedor d’aquest partit, de 180 minuts, pujarà directament a segona B. Qui no, serà repescat amb la resta de supervivents amb dues eliminatòries més en l’horitzó.

El principal objectiu per a l’Espanyol B és controlar la rauxa i les ganes que té aquest jove i talentós equip. “Ho plantegem com un partit de 180 minuts i sense ansietat i mostrant el joc que ens ha portat a ser els primers del nostre grup”, va dir el tècnic Carlos Castro, que exerceix la funció d’entrenador en cap després de l’ascens de David Gallego al primer equip: “L’equip ha treballat moltíssim per ser on son i tàcticament ara només es poden treballar detalls en funció del rival. El que hem d’intentar és que aquesta energia que tenim no es desbordi. Aquest és el perill. Hem de ser nosaltres en aquesta eliminatòria”, manifestava el tècnic. Tota la qualitat que atresora el conjunt blanc-i-blau ha estat una garantia en la lliga regular que ha dominat amb mà de ferro des de la primera jornada fins al final, en què ha aconseguit 90 punts. “Hem fet una temporada molt bona i per això els números són els que són. Hem aconseguit plasmar el que ens havíem proposat. Estem molt endollats i les últimes jornades la disposició ha estat espectacular. Estic convençut al cent per cent que els nois ho tenen clar. En il·lusió i concentració no hi haurà ningú millor que nosaltres”, afirma el tècnic.

El rival

El sorteig va caure com una galleda d’aigua freda a Santiago de Compostel·la. “Tothom diu que no tenim possibilitats de guanyar l’Espanyol, però és tot un repte per a nosaltres”, manifesta Yago Iglesias, entrenador del Compostel·la. L’equip espera omplir les 12.000 localitats de l’històric Multiusos de San Lázaro per a l’ocasió.

LES FRASES

En il·lusió i concentració no hi haurà ningú millor que nosaltres, n’estic convençut
Carlos Castro
entrenador de l’espanyol b
Tothom diu que no tenim possibilitats de guanyar l’Espanyol, però és tot un repte per a nosaltres
Yago Iglesias
entrenador del Compostel·la
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)