Territorial

El Lloret hi continua creient

1a catalana. Els selvatans empaten en el darrer moment però desaprofiten un 1-0 i un penal a favor en el 84’ amb el resultat d’1-2

Lloret 2 manlleu 2

LLORET:Gurt, Puntí, Poderoso, Majó, Nil (Bukary, 73’), Cunill, Aparicio, Cristian (Raúl Calvo, 60’), Adri, Riki i Peke.MANLLEU:Cristian, Joel (Javi, 45’), Dan Coll, Raúl Garcia, Adrià (Llivina, 22’), Marc Vilà, Àlex Soler (Isaac, 83’), Payán, Pajares (Werick, 83’), Kako i Jordi Pla.GOLS:1-0 (13’) Riki. 1-1 (56’) Dan Coll. 1-2 (73’) Marc Vilà. 2-2 (90’) Adri.ÀRBITRE:Van Esso Castellet.T.G.:a Calvo; Joel, Pla, Coll i Payán.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal de Lloret de Mar.

El Lloret va empatar contra el Manlleu (2-2) i, tot i que es complica la salvació, va demostrar punt d’honor i fe en les seves possibilitats de permanència. Els selvatans es van avançar en el minut 13 gràcies a un gol de Riki, un premi just a la bona primera part lloretenca. El Manlleu no va generar perill a l’àrea local durant el primer acte, però en el segon, amb molt poc va remuntar el matx. En el 56’ Payán va servir molt bé un córner que Dan Coll va rematar amb el cap al segon pal per empatar. El nerviosisme del Lloret es va fer evident en el 73’, quan una imprecisió entre Gurt i Puntí va permetre a Marc Vilà remuntar i enfonsar momentàniament la moral dels jugadors dirigits per Albert Batllosera. Els de la Selva van disposar d’una pena màxima en el 86’, però Aparicio va desaprofitar una bona oportunitat per fer el 2-2, que finalment va fer Adri en l’últim minut per, com a mínim, sumar un punt que pot ser bo depenent de la resta de resultats.