Nàstic

Mitja hora de màgia per sortir de la depressió

Nàstic. L’equip va trencar amb cinc gols en trenta minuts una ratxa de cinc partits sense marcar i ara espera que això el reactivi per lligar la salvació

El Nàstic afrontarà les darreres dues jornades de lliga, en què s’ha d’enfrontar a l’Osca i el Rayo Vallecano, en un estat anímic oposat al de les últimes setmanes. Tot plegat, gràcies a mitja hora memorable –del minut 54 al 84– contra la Cultural, en què l’equip entrenat per José Antonio Gordillo va aconseguir capgirar el 0-2 en contra amb el qual es va arribar al descans. La reacció, a més, va ser imprevista, ja que als tarragonins els estava costant Déu i ajuda marcar. De fet, el Nàstic enllaçava cinc jornades sense veure porta, fet que havia estat un llast molt important: l’equip havia sumat només un punt de quinze en aquell tram de partits.

El 5-3 de dissabte passat, en tot cas, reactiva moralment un equip que estava molt tocat, tal com es desprèn de les paraules del capità, Xavi Molina, després del partit. “Així sí, si estem tots junts, d’aquesta manera, podem fer coses molt boniques”, va dir el central de la Canonja, que va remarcar com es van trencar tendències contra la Cultural: “No havíem remuntat un partit en tot l’any, i feia cinc partits que no marcàvem. Avui [dissabte] ho han fet els tres davanters.” Molina, amb tot, espera ara aprofitar aquesta inspiració per tancar una permanència que semblava embastada fa unes setmanes però que es va complicar. “Quan els jugadors de dalt estan així som un altre equip, ara hem d’aprofitar-ho, queden dos partits. Que aquesta gent endollada no pari de marcar gols”, va dir el futbolista de 31 anys, que afegeix: “El que ha passat contra la Cultural ens ha de donar molta moral, tenim gent de molta qualitat al davant, molts equips de la categoria voldrien els nostres futbolistes, i el que no era normal era haver estat cinc partits sense marcar cap gol.”

LES FRASES

No havíem remuntat en tot l’any i ho hem fet. Feia cinc partits que no marcàvem i els tres davanters ho han fet [en l’últim partit]
Hem d’aprofitar la inèrcia en els dos partits que queden. Tenim gent molt bona al davant