Territorial

Pas de gegant cap a la salvació

1a catalana. El Banyoles fa un partit molt seriós a casa i aconsegueix una victòria vital per continuar un any més en la categoria

Banyoles 1 Can Vidalet 0

BANYOLES:Martí Bartrina, Quimo, Gallardo, Andreu Moreno, Jordi Sala (Adrià Casanova, 49’), Benaissa (David Barceló, 49’), Èric Gispert (Tarifa, 81’), Marc Viadé, Toni Güell (Amos Gasca, 62’), Masso (Turón, 62’) i Pol Bastidas.CAN VIDALET:Caleb, Michel, Cristian (Vacas, 81’), Marc Guiró, Sabaté, Pol Reñé, Jiei, Eslava, Andrey (Rubén Jiménez, 68’), Aidan (Aleix Soler, 46’) i Capi.GOLS:1-0 (72’) Adrià Casanova.ÀRBITRE:Martínez Baena.T.G.:a Toni Güell, Benaissa i Moreno del Banyoles, i a Crisantos, Sabaté i Eslava del Can Vidalet.

Encara no és matemàtic, però el camí cap a la salvació del Banyoles s’aplana una mica més després de la victòria a casa contra el Can Vidalet. Els banyolins rebien un rival que també s’hi jugava coses, en el seu cas en la zona alta de la taula, i això es va notar al terreny de joc. En l’inici, el Banyoles va sortir fort i Massó va enviar una pilota al pal i va tenir una segona ocasió per avançar el seu equip. Les forces es van igualar fins a l’inici de la represa, quan el Can Vidalet va fer un pas endavant i va demostrar per què és el tercer classificat. Els quatre canvis en pocs minuts dels del Pla de l’Estany van fer el seu efecte i l’equip local va créixer.

Gol i resistir

La millora en el joc va trobar el premi en el minut 72, quan Quimo va rematar una falta lateral al travesser i Casanova, oportú, va caçar el refús per marcar l’1-0. El Can Vidalet va tancar el Banyoles en l’últim quart però els d’Adam Fontes van fer una magnífica feina en defensa. Bartrina també hi va posar el seu gra de sorra amb una gran aturada cap al final. La setmana que ve, el Banyoles tindrà l’opció de lligar una permanència d’allò més treballada.