3a divisió FEF

Dani Guerrero rescata un senyor botí

Avantatge. Un gol d’estratègia del capità del Sant Andreu permet als quadribarrats vèncer l’Antequera, que va generar més perill

antequera 0 sant andreu 1

ANTEQUERA:Luisma, Juanjo, Portillo, Dani Torres (Coco, 80’), Soto, Luisillo, Rafilla, Cala (Del Pozo, 76’), Diego, Juanfri (Eloy, 63’) i Del Moral.SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Ton Alcover, Dani Guerrero (Alberto, 77’), Víctor, Josu, Alfred (Juanan, 58’) i Óscar Muñoz (Elhadji, 80’).GOLS:0-1 (59’) Dani Guerrero.ÀRBITRE:De Oses Mubedien.T.G.:al local Juanfri; i als visitants David López i Alfred. Va expulsar el tècnic del Sant Andreu, Mikel Azparren.

El Sant Andreu continua en estat de gràcia, encadenant partits sense perdre. Ahir, en el primer partit del play-off, l’equip de Mikel Azparren va donar continuïtat a la seva bona ratxa amb una victòria per la mínima. Un gol de Dani Guerrero en una acció d’estratègia en el segon temps va acabar fent decantar la balança en un partit en el qual els de casa van generar més perill.

Els barcelonins van saber patir i defensar-se en un primer temps en què els locals van tenir tres ocasions. Ho van intentar Juanfri i Del Moral. Aquest darrer, de fet, va estar a punt d’obrir la llauna en el minut 43, però va topar amb un peu salvador de Segovia.

Després de la represa, el Sant Andreu va saber frenar el joc ofensiu dels andalusos. De fet, tot i no generar gaires ocasions de perill, l’equip quadribarrat va obrir la llauna gràcies a una gran rematada de cap de Guerrero, que va connectar una falta lateral servida per David López (59’). Amb el 0-1 en el marcador, els andreuencs van mostrar la seva solvència habitual i no van donar possibilitats al conjunt local. Ara, amb tot, tocarà rematar-ho al Narcís Sala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)