3a divisió FEF

Equilibri a trencar

Ben obert. El filial blanc-i-blau no aconsegueix transformar cap de les seves oportunitats, empata a zero i haurà de guanyar en la tornada a casa

COMPOSTEL·LA 0 ESPANYOL B 0

COMPOSTEL·LA:Lucas, Saro, Naveira, Cardeñosa, Casas, Samu (Alberto, 79’), Primo, Ube (Mon, 65’), Tomás (Sobrido, 87’), Álex Ares i Rob.ESPANYOL B:Edu, Pipa, Pedrosa, Iago, Lluís, Pol Lozano, Víctor, Álex López, Cristo (Joselu, 77’), Max (Doncel, 69’) i Puado (Royo, 90’).ÀRBITRE:Bermejo Ferrero.T.G.:als locals Cardeñosa i Rober; i als visitants Pol Lozano, Iago i Royo.PÚBLIC:uns 3.000 espectadors.

L’Espanyol B va deixar l’eliminatòria oberta per al partit de tornada després de no passar de l’empat sense gols al municipal San Lázaro. El filial blanc-i-blau va ser l’amo i senyor de la possessió en els primers compassos, amb tranquil·litat i paciència tocava d’un costat a l’altre buscant espais entre la defensa local. Per la seva banda, el Compostel·la va mostrar-se ben tancat al darrere i generant perill al contracop o llançant passades llargues al davanter Primo.

Els primers d’avisar van ser els homes de Carlos Castro. Quan només s’havien disputat cinc minuts Víctor Gómez va provar sort amb un xut llunyà que va sortir fregant l’escaire. Passava el temps i l’Espanyol B seguia dominant però sense profunditat, mentre que abans del descans els locals, en una de les úniques internades a l’àrea rival, van reclamar un possible penal sobre Primo en una disputa amb Lluís.

Ja després de la represa el conjunt gallec va posar una marxa més i van començar a generar una mica més de perill, conscients que havien de buscar un gol i més davant una afició entregada en tot moment. Però serien els blanc-i-blaus els qui van disposar de l’oportunitat més clara del duel: Víctor Gómez va plantar-se tot sol davant Lucas, va desfer-se d’ell, però la seva rematada posterior va marxar al lateral de la porteria. El Compostel·la, de menys a més, va estar a prop del gol en dues accions, tot i que la més clara va venir d’una passada de la mort de Primo que va salvar en el segon pal Pedrosa. Carlos Castro va donar una mica d’oxigen amb l’entrada de Doncel i Joselu, encara que els visitants van seguir sense sentir-se còmodes en el tram final. Sense temps per a més, el 0-0 no es va moure i l’eliminatòria es decidirà diumenge vinent al migdia a Sant Adrià de Besòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)