2a divisió FEF

ALFREDO ÁLVAREZ, ‘FREDI’

ENTRENADOR DE L’IZARRA, RIVAL DEL LLAGOSTERA EN LA PROMOCIÓ DE PERMANÈNCIA

“El Llagostera té més pressió”

“El 0-0 de l’anada no m’agrada, però depenem de nosaltres mateixos. L’eliminatòria està al 50% i serà disputada fins al final”

L’Izarra i el seu entrenador, Alfredo Álvarez, Fredi, són tot il·lusióamb vista al partit de tornada contra el Llagostera de diumenge. El tècnic es mostra desconfiat amb el 0-0 obtingut a terres gironines i atorga al Llagostera el paper de favorit, al mateix temps que està convençut que el seu equip té totes les eines necessàries per endur-se l’eliminatòria davant de la seva afició.

Després del 0-0 de l’anada veu el got mig ple o mig buit?
És un resultat que no m’agrada, per tal i com va anar el partit tots dos equips vam tenir ocasions per marcar gol i m’hauria agradat més un empat en gols, que crec que hauria estat el més just i ens hauria donat un plus. Però ens hem de conformar amb aquest 0-0, que és es un resultat traïdor. Volíem estar vius en la tornada i ho estem, i ara depèn únicament de nosaltres mateixos.
Per a la tornada tan important serà estar encertat en atac com en defensa, ja que el Llagostera tindrà el valor doble dels gols a camp contrari.
Sí, sabem que serà molt important no encaixar gols, ja que si no haurem de multiplicar els esforços i marcar un gol més que ells. Si el Llagostera marca se’ns complicarà tot.
Han de sortir a guanyar, que en aquests casos segurament és la millor tàctica i motivació.
Correcte. Si en l’anada haguéssim quedat per exemple 1-1 o 2-2 el rival hauria de venir aquí a marcar com fos, i en aquest cas potser tu tendiries a reservar-te una mica més. D’aquesta manera, amb el 0-0 sabem que hem d’anar a guanyar el partit i a marcar, i això també pot ser important per encarar un partit que serà determinant per a qualsevol dels dos equips.
El terreny de joc del Merkatondoa és semblant al del municipal llagosterenc. Preveu un partit semblant al de l’anada?
Sí. El nostre camp crec que els beneficiarà una mica més a ells, per la qualitat de la seva plantilla i perquè han estat més bé a fora que no pas a casa. Tenen jugadors de molt nivell i fora del seu camp se senten més còmodes, ja que poden demostrar tota la seva qualitat. Crec que serà un partit similar.
El Llagostera va ser l’equip que s’esperava o li va sorprendre algun aspecte del seu joc?
Més o menys va ser el que m’esperava, tenen un potencial individual molt gran, manegen bé el joc directe amb Gabarre i amb Pablo Sánchez molt a prop seu, també sabem del desequilibri d’Eizmendi, que Leo Ramírez marca diferències jugant amb llibertat per davant de Pau Bosch... Sabem el que ens trobarem i intentarem aprofitar els defectes que puguin tenir, com també contrarestar les seves virtuts, que són moltes.
Històricament l’Izarra ha estat un equip fort a casa. El suport de l’afició també serà important per a aquest últim partit.
Sí, aquest any ens ha costat una mica més a Merkatondoa, però sabem que l’afició és molt important i esperem que en vingui molta per ajudar-nos a aconseguir un fet històric, ja que l’Izarra mai no ha estat més de tres anys seguits a segona B.
D’ànims com veu el seu equip?
Doncs molt bé, hem sortit reforçats del primer partit, vam competir bé, sense ser inferiors, i ens veiem capaços de guanyar l’eliminatòria, que està al 50% i serà disputada fins al final.
Quin equip creu que té més pressió, el Llagostera o l’Izarra?
Crec que el Llagostera, pel nivell i perquè fins fa poc estava a 2a A, és el favorit. L’Izarra és un equip humil i crec que la pressió és més per a ells, però això en 90 minuts no vol dir res, serà un partit molt complicat i haurem d’intentar gestionar molt bé la ment i els nervis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)