2a divisió FEF

Vèncer, recepta universal

Fase d’ascens a 2a A. El lateral de l’Sporting B Adri Montoro, exjugador del Cornellà, diu que els verds es trobaran un rival ambiciós a Mareo: “Tot i el 2-2, no especularem; ens equivocaríem”

Guanyar. Aquest és l’únic verb que Jordi Roger ha inculcat als seus pupils amb vista a la històrica visita que el Cornellà té demà a Mareo (18 h). El 2-2 de l’anada fa que el conjunt verd estigui gairebé obligat a vèncer –també li val un empat marcant més de dos gols– un Sporting B que, a casa, s’ha mostrat intractable aquesta temporada. Hi ha una dada que ho reflecteix: divuit dels dinou resultats que ha aconseguit en lliga li valdrien per passar.

Els del Baix Llobregat són conscients que hauran de marcar i que el rival pot jugar amb aquesta necessitat. S’ha de dir, però, que la conjura a l’Sporting B és no especular per evitar ensurts. Així ho explica almenys el lateral català Adri Montoro, que precisament va començar la temporada jugant al Cornellà. “El 2-2 de l’anada és un bon resultat, però no podem sortir a especular ni a tancar-nos al darrere. Seria una errada, perquè et marquen un gol i estàs fora”, diu el defensa terrassenc, que s’espera un partit batallat: “Haurem d’estar molt seriosos, que el Cornellà no posa fàcils les coses.” Respecte l’equip verd, Montoro en destaca la seva capacitat d’adaptació a les circumstàncies: “Aposta pel joc directe, però també pot tenir la pilota, amb jugadors perillosos a l’atac. Al seu camp juguen a una cosa, però a fora s’ajunten molt bé i surten al contraatac.”

El futbolista de 23 anys, en tot cas, espera que el factor casa faciliti la feina a l’Sporting B: “Després del partit amb els condicionants del camp del Cornellà, a Mareo la cosa canvia”, diu Montoro, que ho argumenta: “Aquí la pilota va més ràpida i les dimensions son més amplies. Podrem desenvolupar millor el nostre futbol.”

L’Sporting, últim tren

Adri Montoro va recalar a l’Sporting B al final del mercat d’estiu d’aquest curs, quan ja havia jugat el segon partit de lliga amb el Cornellà. L’oportunitat de formar part del filial d’un club històric, explica, no la podia desaprofitar. “Era la darrera bala i, quan em van fer l’oferta, no la podia rebutjar, la idea primordial era jugar en un filial en el meu darrer any de sub-23 i ha sortit bé”, relata el jugador format a l’Espanyol, que abans de recalar al Cornellà i l’Sporting B va militar al Prat i el Somozas (segona B), el Girona B (1a catalana) i el Barbastre (tercera divisió).

LES FRASES

El 2-2 de l’anada és un bon resultat, però no podem sortir a tancar-nos al darrere. Seria una errada, perquè et marquen un gol i estàs fora”
A Mareo la cosa canvia. La pilota va més ràpida i les dimensions del camp són més amplies. Podrem fer millor el nostre futbol
L’Sporting B era la darrera bala i no podia dir que no, que és el meu darrer any de sub-23
Adri Montoro
lateral dret de l’sporting b

Debut somiat a segona divisió a El Molinón

El 28 de gener passat quedarà gravat per sempre més a la retina de Montoro. Aquell dia, a les quatre de la tarda, el terrassenc va debutar a segona A, en un Sporting-Nàstic. El lateral va jugar els 90 minuts i va contribuir a la victòria dels seus. ”Debutar i, a sobre, fer-ho al temple, amb més de 20.000 ànimes animant, va ser una experiència espectacular. A més, allà, la gent et dona suport i tot és més fàcil”, explica Montoro, que més enllà d’aquest partit també va jugar el derbi de la jornada 25. Fa tres anys ja havia estat a la banqueta del Girona en tres ocasions, però no va debutar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)