Nàstic

“És un equipàs i voldrà vèncer per l’afició”

Nàstic. Gordillo no es fia de l’Osca, tot i que ha estat celebrant l’ascens i que fins ahir no va començar a preparar el partit de demà

El Nàstic té demà al camp de l’Osca un duel crucial en la lluita per evitar el descens. Amb dos partits per jugar, els grana mantenen un sol punt de marge respecte a les quatre últimes posicions. A Tarragona esperen aprofitar que l’equip aragonès ja va certificar l’ascens de manera matemàtica dilluns passat i que s’ha passat la setmana celebrant-ho. De fet, fins ahir al matí no va tornar als entrenaments per preparar el partit i després de la sessió, el tècnic, Rubi, va anunciar que deixarà el club. Malgrat tot, José Antonio Gordillo no vol relaxació. “En aquest moment del campionat no influeix si un equip s’ha entrenat més o menys. A més, l’Osca és un equipàs que ha aconseguit un ascens més que merescut i voldrà vèncer per l’afició, perquè la festa en un estadi que estarà ple sigui més gran”, va afirmar ahir el tècnic del Nàstic, que considera que l’Osca els exigirà molt perquè és un equip que juga molt bé, ofensiu i atrevit. “Es nota la mà de Rubi”, afirma.

De totes maneres, Gordillo admet que és millor que l’Osca arribi al partit amb la feina feta, ja que “si s’hi juguessin l’ascens seria més complicat”, i és per això que també espera que el Rayo Vallecano, rival del Nàstic en l’últim partit de lliga, dissabte de la setmana que ve al Nou Estadi, també certifiqui l’ascens demà. Ho té bé, perquè depèn d’ell i rep un Lugo sense res en joc.

El Còrdova, rival directe del Nàstic ja que ocupa la primera posició de descens amb un punt menys, demà visita el Reus. Gordillo creu que els roig-i-negres, amb la permanència al sac des de fa dies, voldran vèncer: “Hi confio molt, tot i que si no guanyen no hi haurà res a retreure’ls.” El tècnic del Reus, Aritz López Garai, ja va avançar ahir que el Reus no es deixarà anar. “Competirem, que no ho dubti ningú”, va afirmar.

UN ALTRE DE DALT

El tècnic espera que el Rayo, últim rival dels grana, aconsegueixi l’ascens demà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)