2a divisió FEF

Instint de supervivència

Promoció de permanència. El Llagostera, sense xarxa de protecció, afronta un partit vital al camp de l’Izarra (18 h) amb l’esperança de fer valer el 0-0 de l’anada i mantenir la categoria

El Llagostera fa molt de temps que juga finals cada cap de setmana, però la d’avui ja és la definitiva, la que determinarà la continuïtat del conjunt llagosterenc a segona B. L’equip dirigit per Òscar Álvarez visita el camp de l’Izarra (a les 18 h) sense xarxa de protecció i amb l’objectiu de fer valer el 0-0 aconseguit en el partit d’anada a casa, un resultat que si bé no és per tirar coets sí que deixa els gironins amb les possibilitats intactes per assolir la permanència. En aquest sentit, l’empat a zero del municipal obliga el Llagostera a marcar algun gol a Navarra si vol tenir èxit –només un nou 0-0 enviaria el partit a la pròrroga i, en cas que cap dels dos equips tampoc marqués en el temps extra el duel es resoldria en els penals–, amb l’afegit que ara els blaugrana compten amb el valor doble dels gols a domicili.

Pel que fa a l’Izarra, el conjunt navarrès intentarà aprofitar el factor camp i l’empenta de la seva afició, i és que s’espera una bona afluència de públic a Merkatondoa tot i la previsió de fortes pluges. Per les característiques del feu de l’Izarra, semblants a les del municipal llagosterenc en dimensions i superfície –Merkatondoa és lleugerament més gran, però també de gespa artificial– s’espera un partit força similar al que es va veure en l’anada, amb el joc directe i les jugades a pilota aturada com a tònica general. És per això que jugadors com ara Pitu Comadevall o Leo Ramírez poden ser vitals per als interessos llagosterencs. També serà clau gestionar l’aspecte emocional, i és que la tensió i els nervis del moment segur que apareixeran en els dos equips al llarg del partit. Tant l’Izarra com el Llagostera hauran de demostrar el seu instint de supervivència allà on més còmodes s’han trobat al llarg de la temporada, els navarresos com a locals i els gironins, a camp contrari. Una altra cosa ja serà veure si els dos conjunts son capaços de fer un pas endavant en l’aspecte ofensiu, un dels seus principals hàndicaps aquest curs. Avançar-se en el marcador i la solvència defensiva són dos aspectes més que també han de tenir un pes important per decantar l’eliminatòria.

Els mateixos

El Llagostera, que ahir es va entrenar a Tafalla, es presenta al partit d’avui amb les mateixes baixes que va tenir en l’anada, les dels lesionats Chele, Arimany i Maymí. Tot i així, la plantilla llagosterenca s’ha desplaçat al complet a terres navarreses per fer pinya. Pel que fa a l’Izarra, té tota la plantilla disponible excepte Casado, lesionat de llarga durada.

L’OBJECTIU

El Llagostera té a favor el valor doble dels gols a domicili i vol avançar-se per posar pressió

SEGON ASSALT

S’espera un partit similar al d’anada, amb el joc directe i l’estratègia com a tònica general

EN CONTRA

La previsió de fortes pluges no evitarà una gran afluència de públic a Merkatondoa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)