2a divisió FEF

El Llagostera baixa a tercera divisió

Ensorrats. El conjunt llagosterenc, negat en atac, cau al camp de l’Izarra (1-0) i perd la categoria. Ha decidit un gol del local Bruno Araiz en la primera part (12’)

El Llagostera ha tancat una temporada per oblidar amb un descens a tercera divisió, després de perdre al camp de l’Izarra (1-0) en el partit de tornada de l’eliminatòria de promoció de permanència (en l’anada al municipal el resultat va ser d’empat a zero). Els gironins, negats en atac, han claudicat per culpa d’un gol de Bruno Arauz en la primera part (12’).

El Llagostera ha començat el partit de la pitjor manera possible, encaixant un gol en els primers minuts, quan el capità Bruno Araiz ha definit amb el cap després d’un servei de banda (12’). Ja abans havia avisat el local Javi Martínez perdonant una ocasió molt clara, mentre que el Llagostera es mostrava estèril en atac i amb molt poques idees.

En la segona meitat el Llagostera s’ha fet amb el domini del partit i ha gaudit d’alguna ocasió més, però ha continuat desencertat en els últims metres i ha consumat el descens a tercera.