Sobreviuen al bombardeig

Fase d’ascens a 2a divisió B. Els gols d’Amantini i Puchades classifiquen els vallesans per a la segona eliminatòria

m. menor 0 (0) terrassa 2 (1)

MAR MENOR:Juanjo, Nono, Dani Ruiz, Txiki, Juanma, Pipi (Manu, 70’), Valdeolivas, Monty (Paco Salas, 70’), Belencoso, Borja Gil (Guilherme, 84’) i Ramon Marín.TERRASSA:Ortega, Yaya (Dani Sánchez, 61’), Amantini, Valls, David López; Guzmán, Ferreira, Daisuke, Puchades, Piera (Carreón, 76’) i Carlos Martínez (Àlex Fernández, 67’).GOLS: 0-1 (72’) Amantini. 0-2 (74’) Puchades.ÀRBITRE: Fernández Cintas.T.G.:al local Txiki (76’) al visitant Yaya (9’).PÚBLIC:1.500 espectadors al Pitín.

Tres minuts de rauxa i 70 de patiment és el que va necessitar el Terrassa per doblegar un Mar Menor (0-2) que el va fer suar de valent a El Pitín. Amantini i Puchades van transformar les dues primeres rematades entre els tres pals d’un Terrassa que abans havia resistit el bombardeig dels murcians. Durant més d’una hora de joc, la pilota va córrer més per l’aire que per la gespa, senyal que el Mar Menor estava imposant el seu estil. El conjunt de Cristian García va tenir força problemes per jugar i des d’un bon inici –Ortega va salvar un gol cantat de Valdeolivas en el primer minut de joc– van aguantar la pressió asfixiant dels locals. El Mar Menor aprofitava qualsevol ocasió per penjar la pilota a l’olla, i va arribar a apropar-se en dues ocasions més, però van ser els vallesans els únics efectius de la tarda. En la segona part, Amantini i Puchades van treure petroli d’un córner i d’una centrada rasa de Daisuke, respectivament, per enviar el Terrassa al sorteig que se celebrarà avui.