Nàstic

Ikechukwu Uche, capítol 2

Nàstic. Com la temporada passada contra el Girona i el Tenerife, el davanter nigerià va salvar els mobles dels grana amb un gol decisiu

Perdut entre la grada i la banqueta, fora de forma, lesionat o perfectament a punt. Tant se val com hagi anat la temporada. Sigui qui sigui, l’entrenador del Nàstic sap que en les darreres jornades hi ha de posar Ikechukwu Uche. El davanter va marcar el gol de la victòria diumenge passat a Osca i va deixar apamada la salvació per a l’equip grana, que va obtenir la segona victòria consecutiva (el nigerià hi ha col·laborat activament amb dues dianes en dos partits). Casualment o no, Uche també va marcar en l’antepenúltima i la penúltima jornada del curs passat (contra el Girona i el Tenerife) per encarrilar una salvació que el Nàstic semblava que s’havia complicat.

“M’ha tocat marcar a mi però podria haver estat qualsevol altre. El més important és que hem guanyat. Tant se val qui marqui, ens n’anem a casa amb els punts”, deia modestament el davanter nigerià en acabar el partit. El Nàstic té moltes possibilitats de salvar-se però no ho té tot fet ja que encara falta una jornada. “Hem de guanyar-lo. Ens hem de preparar bé durant la setmana per aconseguir el triomf”, va admetre Uche. El Nàstic se salvarà si guanya o si algun dels seus rivals directes (Còrdova, Cultural, Albacete o Almeria) perden.

El Nàstic oferirà la renovació a Gordillo si se salva

Tot i que encara falta una jornada per acabar la competició, els dirigents del Nàstic comencen a imaginar-se el projecte del curs que ve. I sembla que l’entrenador, José Antonio Gordillo, hi tindrà un paper preponderant. Així, almenys, ho va admetre ahir el gerent del conjunt grana, Lluís Fàbregas, en unes declaracions a Tarragona Ràdio. “Encara n’hem de parlar amb ell però la intenció és que tingui continuïtat, se l’haurà guanyat”, va dir, a més d’afirmar que el Nàstic confia que “hi estigui molts anys” i “que sigui una persona important”. Fàbregas també va dir que el pes de les decisions esportives no recaurà exclusivament en l’agència de representació Promoesport com havia passat fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)