2a divisió A

Álex Moreno es posa de moda

El protagonista de la jornada. El sadurninenc va marcar el gol de l’ascens amb el Rayo i és molt cobejat en equips de primera

El tercer gol de la temporada va ser el més important, de moment, de la seva carrera. Álex Moreno va entrar en els annals de la història del Rayo Vallecano en ser l’artífex de l’ascens a primera divisió després de marcar en la victòria contra el Lugo (1-0) que va donar la victòria definitiva.

Tot plegat va ser en una acció de murri en què la pilota va marxar per la banda, ell va tirar una desmarcada i Trejo, que va treure ràpid de banda, li va servir la pilota perquè l’encaixés per sota l’escaire. “No m’ho he pensat gens ni mica. Trejo ha servit ràpid i he vist que Raúl de Tomás estava marcat, així que he xutat i per sort he pogut marcar”, va dir en finalitzar el partit l’exjugador del Vilafranca i el Llagostera, a qui el Barça va descartar en juvenils i pel qual es barallen alguns equips de primera, com ara el Betis.

La taquilla desapareix

A poques hores de començar el partit entre el Rayo i el Lugo, el conjunt madrileny va denunciar el robatori d’uns 40.000 euros de la recaptació del partit. Els lladres van forçar les portes d’accés a l’estadi amb un extintor i es van emportar els diners que corresponien a una part del total de la recaptació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)