2a divisió FEF

La final de la copa Catalunya es jugarà dissabte a Gavà

Data ja definida. El Cornellà i l’Horta s’enfrontaran a la Bòbila a les vuit del vespre

L’atípica edició d’enguany de la copa Catalunya, que ha estat en stand-by fins que el Tribunal Català de l’Esport va fallar a favor de l’Horta en el contenciós que el club barceloní mantenia amb el Llagostera, ja té data i hora per a la final. El partit es disputarà dissabte vinent a les vuit del vespre a la bòbila de Gavà. Així ho van acordar ahir els dos clubs –Horta i Cornellà– i la Federació Catalana de Futbol (FCF). El partit, amb tot, arriba amb la temporada finalitzada per part dels dos equips. De fet, els barcelonins, que van arribar a la final després d’eliminar en la tanda de penals el Llagostera, hauran de tornar a jugar tot i que l’equip fa dues setmanes que va acabar la lliga. El Cornellà, recentment eliminat del seu primer play-off d’ascens a segona A contra l’Sporting B, tancarà amb la disputa d’aquest títol una campanya històrica. Per mirar d’incentivar la presència de públic, l’entrada per a aquesta final serà gratuïta.

Un altre títol en joc

Més enllà de la copa Catalunya, dissabte a Gavà també es jugarà el campionat de Catalunya amateur, entre els dos campions de primera catalana, el Sant Cristòfor i la FE Grama. Aquest partit es disputarà a les cinc de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)