2a divisió FEF

Òscar Álvarez no continuarà a la banqueta del Llagostera

Canvis. El tècnic no encetarà el nou projecte a tercera divisió, mentre que Oriol Alsina tampoc sembla disposat a tornar a agafar les regnes de l’equip i es planteja nous reptes fora del club

Amb el dolorós descens del cap de setmana passat ja una mica més paït, el Llagostera ja s’ha posat a confeccionar la temporada vinent a tercera divisió. És per això que el club presidit per Isabel Tarragó i gestionat per Oriol Alsina ha establert una sèrie de reunions entre ahir i avui amb l’objectiu de trobar-se amb tota la plantilla i l’equip tècnic i valorar cada cas de forma individualitzada. En aquest sentit, un dels aspectes prioritaris de la direcció esportiva llagosterenca és decidir al més aviat possible qui serà l’encarregat de dirigir l’equip a tercera, una nova aventura en la qual Òscar Álvarez, l’entrenador d’aquest curs, no hi serà. Álvarez, que ha tingut la confiança incondicional del club tot i els mals resultats d’enguany, prèviament havia estat ajudant d’Oriol Alsina a la banqueta i també exjugador i capità de l’equip fins l’any de l’històric ascens a segona A. Ara caldrà veure quin és el nou camí que emprèn el tècnic, que no descarta continuar integrat a l’estructura del club gironí. Qui no continuarà és el seu ajudant, Pep Triadú.

Relleus i primeres baixes

Qui tampoc sembla disposat a agafar les regnes de l’equip en la nova etapa és Oriol Alsina, almenys des de la banqueta, i és que l’alma mater del club i actual director esportiu no descarta emprendre un nou repte fora de la zona de confort, sigui a l’estranger o en un altre club.

Pel que fa a la plantilla, la majoria de jugadors han quedat amb el contracte alliberat després del descens, tot i que no tots (prop del 70% del total de la plantilla). És per això que s’espera que la pròxima plantilla experimenti una profunda renovació, tot i que alguns futbolistes ja han mostrat la seva predisposició a continuar tot i la pèrdua de categoria i, evidentment, la rebaixa salarial que sol acompanyar una situació així. En contrapartida, ja són set les baixes confirmades de cara al curs vinent: Facundo Guichón, Toni Gabarre, Esteban Muñoz, Leo Ramírez, Pau Bosch, Raúl Fuster i Javi Chica.

Pel que fa a la resta de futbolistes, en els pròxims dies tot hauria de quedar bastant perfilat per poder començar a posar fil a l’agulla en la confecció de la nova plantilla, que continuarà jugant al municipal i ben segur que serà competitiva per lluitar per les primeres posicions.

L’INICI DE LA FUGA

Guichón, Fuster, Chica, Gabarre, Leo, Esteban i Pau Bosch, les primeres baixes

REUNIONS

Entre ahir i avui el club té previst reunir-se amb la plantilla i la resta de l’equip tècnic

CURS 2018/19

La majoria dels contractes han quedat alliberats amb el descens i l’equip es renovarà

LA SITUACIÓ ACTUAL

No es descarta que Álvarez continuï al club, mentre que el seu ajudant, Pep Triadú, marxarà

Salvador Jaspe apunta al filial

Després de la marxa de Javi Salamero al Palamós, el filial del Llagostera, també equip de primera catalana, s’ha quedat sense entrenador. Tot indica, però, que el nou tècnic serà Salvador Jaspe, que aquest curs ha dirigit el juvenil de lliga estatal del Llagostera, que ha aconseguit la salvació i ha quedat campió del MIC. La idea és que el filial estigui format en gran part pels jugadors que surtin d’aquest juvenil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)