2a divisió FEF

González deixarà el Badalona

2a divisió B. El tècnic gallec ja ha comunicat a la plantilla que no renovarà el contracte i que marxarà del conjunt escapulat, deixant enrere quatre temporades. L’acord amb l’Ebre és total i només falta la signatura que serà divendres

El Badalona està començant a patir les inquietuds sobre el seu projecte. La situació financera és delicada per culpa dels acords incomplerts amb l’Ajuntament i això ha tocat de ple la planificació esportiva ja que Manolo González, el referent del projecte esportiu del president, Miguel Ángel Sánchez, marxarà. El tècnic anirà a l’Ebre i no renovarà el contracte amb el Badalona.

El tècnic va comunicar ahir a la plantilla que la seva vinculació amb l’entitat escapulada s’acaba el 30 de juny que ve.

L’Ebre, que va pujar a segona B per primera vegada en la seva història fa tres temporades, l’ha seduït amb un projecte més sòlid que el del Badalona, tot un històric de la categoria. L’acord amb el conjunt aragonès és total, tot i que no s’ha fet oficial perquè falta la signatura que es produirà divendres vinent. Avui a la tarda, González s’acomiadarà en una roda de premsa.

D’aquesta manera, el tècnic deixarà enrere una etapa de quatre temporades al Badalona en què ha complert sempre per sobre de les expectatives. Ha aconseguit un cinquè, un setè, un vuitè i un tretzè lloc, tot i disposar sempre de pressupostos d’aspirant a la salvació. La inestabilitat al Badalona, accentuada en el darrer any, ha empès el tècnic a aprofitar la reputació que s’ha forjat i, així, canviar d’aires.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)