2a divisió FEF

Carles Mas, a prova a Geòrgia

2a divisió B. El central, que té encaminat un acord de renovació amb l’Olot, ha anat a entrenar-se uns dies amb el Dinamo de Tbilisi, tal com va anunciar el club georgià en el seu web oficial

Segons el web oficial del Dinamo de Tbilisi, el banyolí Carles Mas s’hauria incorporat ahir als entrenaments de l’equip de la primera divisió georgiana i disputarà les fases prèvies de l’Europa League, juntament amb altres futbolistes coneguts, com ara el davanter Boris Garrós (Recreativo). La notícia va agafar per sorpresa l’Olot, club en el qual ha jugat el central aquesta temporada i amb el que té un acord de renovació avançat –el central acaba el contracte–. La notícia del web del Dinamo de Tbilisi també diu que el cos tècnic decidirà d’aquí a uns dies si incorpora alguns dels futbolistes que estan a prova. Tot i així, al club garrotxí no donen ni de bon tros per perdut Mas, que aquest curs ha estat una peça indispensable en el conjunt dirigit primer per Martín Posse i després per Raúl Garrido (3.002 minuts repartits en 35 minuts).

Paral·lelament, la secretaria tècnica de l’Olot, encapçalada per Sergi Raset, continua a ple rendiment en la confecció de la plantilla de la temporada vinent. En aquest sentit, un dels jugadors que estan molt a prop de renovar és el mitjapunta Pedro del Campo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)