2a divisió FEF

Colorado, Pablo i Eizmendi seran baixa i Pitu s’ho rumia

2a divisió B. El Llagostera continua donant sortides i també està negociant amb jugadors coneguts de la zona com ara Medina, Cano (Palamós), Romero o Ritxi (Figueres), entre d’altres

Sense temps per perdre, el Llagostera ja ha posat fil a l’agulla en la planificació de la temporada vinent a tercera divisió. El club llagosterenc, que va decidir que Òscar Álvarez i Pep Triadú no continuarien a la banqueta i que dimarts va anunciar les set primeres baixes de futbolistes (Guichón, Fuster, Chica, Leo, Esteban, Pau Bosch i Toni Gabarre), ahir va continuar la sèrie de reunions amb la plantilla i l’staff tècnic per avançar en la presa de decisions. En aquest sentit, tampoc continuaran a l’equip Alain Eizmendi, Pablo Sánchez i Álex Colorado, a més del porter cedit per l’Osca Òscar López, que, tot i entrenar-se amb el primer equip, ha jugat amb el filial.

D’altra banda, hi ha jugadors que encara no han decidit el seu futur i que no descarten la seva continuïtat, com és el cas de Sergi Arimany i Pitu Comadevall, l’únic integrant que queda del Llagostera que va pujar a segona A l’any 2014 –el migcampista va tenir una breu experiència a l’Índia entremig.

Els que segur que continuaran són el preparador físic, Jordi Mir, i el fisioterapeuta, Eduard Bardera.

Acceleren amb les altes

En paral·lel a les baixes, la direcció esportiva també està rastrejant el mercat per començar a incorporar nous futbolistes. En aquest sentit, el club ha contactat amb diferents jugadors coneguts de la zona, com és el cas de Marc Medina, David Cano (Palamós), Ritxi Mercader o Sergi Romero (Figueres), entre d’altres.

Òscar Álvarez entrenador
Pep Triadú 2n entrenador
Facundo Guichón extrem
Raül Fuster lat. esquerre
Javi Chica lat. dret
Leo Ramírez migcampista
Esteban Muñoz central
Pau Bosch central/mig
Toni Gabarre davanter
Álex Colorado atacant
Pablo Sánchez atacant
Alain Eizmendi extrem
Òscar López porter (*)
(*) estava cedit per l’Osca

EL SUPERVIVENT

Pitu és l’únic integrant del Llagostera que va pujar a segona A l’any 2014
Eduard Bardera (fisioterapeuta) i Mir (preparador físic) continuaran. Arimany, potser
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)