2a divisió FEF

Micaló, Bigas, Yeray, Bastida i Moha són baixa

2a divisió B. L’Olot anuncia les primeres sortides de cara a la plantilla del curs 2018/19

L’Olot va anunciar ahir les primeres cinc baixes en la plantilla de cara a la temporada vinent. Els de la Garrotxa van comunicar que el polivalent defensa Lluís Micaló, el lateral esquerre David Bigas, el migcampista Yeray Sabariego i els porters Òscar Bastida i Moha Chaoui no continuaran defensant els colors vermells.

Lluís Micaló va arribar al club olotí l’estiu del 2016 amb l’equip a tercera i va ser un home important per al tècnic Ramon Calderé. Amb l’ascens al sac, enguany Micaló ha disputat 19 partits de lliga en els quals ha acumulat 1.451 minuts, la majoria amb Martín Posse a la banqueta. També marxa un jugador que va ser una peça clau en l’ascens a segona B el curs 2016/17, David Bigas. El de Peralada, que va arribar l’hivern del 2015, va sumar 2.563 minuts repartits en 32 matxs però aquesta campanya ha perdut protagonisme, sobretot amb l’arribada de Garrido –22 partits i 1.951 minuts.

Pel que fa a Yeray Sabariego i els porters Moha Chaoui i Òscar Bastida, abandonen el club després d’un pas efímer. El migcampista va disputar només un partit, en què es va trencar els lligaments encreuats del genoll, mentre que els dos porters, també per culpa de problemes físics, no van arribar ni a debutar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)